Hello Moto част 1 – Moto X Force

    Станимир Фъртунов  April 7 2016 01:34:46 PM
    Смартфоните Moto идват в България този месец, като част от продуктовото портфолио на Lenovo. С нетърпение очакваме новите попълнения, които ще допълнят високия клас мобилни предложения. В няколко части накратко ще Ви запозная с особеностите и параметрите на моделите: Moto X Force, Moto X Style, Moto X Play и Moto G ( 3rd generation).  


    Moto X Force – първият в света смартфон с нечуплив дисплей

    Image:Hello Moto част 1 – Moto X Force

    Moto X Force е с Moto ShatterShieldTM - първият в света дисплей за смартфон, който Ви гарантира устойчивост при удари причиняващи напукване или счупване1. Освен, че не може да бъде счупен при изпускане, смартфонът разполага и с nano покритие, което отблъсква водата и го защитава отвътре навън2. Вече няма нужда да се притеснявате от разливане, намокряне или дъжд. Корпусът на moto X Force е изработен от лек и устойчив материал, който се използва при създаването на бронежилетки. Теглото му е само 169 гр. и е с дебелина от 7.6 мм.

    Image:Hello Moto част 1 – Moto X Force

    Чипсетът на X Force е осем-ядрен Qualcomm® Snapdragon™ 810 2.0 GHz, а оперативната памет е 3GB RAM LPDDR4 64-bit. Мястото за съхранение е до 64GB, като разполагате и със слот за microSD, който може да поддържа до 2TB3. Основната камера е 21MP със супер бърз фокус и двойна LED светкавица за впечатляващи и цветово балансирани снимки. Предната 5MP камера е със светкавица и с широкоъгълна леща за красиви селфита.

    Image:Hello Moto част 1 – Moto X Force

    Дисплеят на moto X Force е 5.4“ OLED с висока резолюция (2560х1440), който предава изключително красиви и наситени цветове. Капацитетът на батерията е 3760mAh, което Ви дава възможност за работа с устройството до два дни4. С TurboPowerTM технологията 15-минутно зареждане на moto X Force Ви осигурява до 13 часа живот на батерията5.

    Image:Hello Moto част 1 – Moto X Force


    Устойство идва с чиста версия на Android 5.1 без ненужен софтуер, който да забавя производителността на телефона. Moto enhacements приложенията Ви помагат да персонализирате смартфона според Вашите нужди. Moto Display Ви дава информация за нотификации или важни събития без да се налага да отключвате телефона.

    Image:Hello Moto част 1 – Moto X Force



    1  Дисплеят и вграденото стъкло са с гаранция против счупване и спукване за четири (4) години, считано от датата на закупуване. Надрасквания или други повреди на защитното стъкло не се покриват от гаранцията. Този телефон не е удароустойчив и не е проектиран да устоява на всички повреди при падане. Прилагат се всички останали изключения от гаранцията, включително надрасквания и други козметични повреди, преднамерени повреди или неправилна употреба, нормално износване и други ограничения.
    2  Усъвършенстваната технология с нанопокритие създава водоотблъскваща бариера, която предпазва от повреди, причинени от умерено излагане на вода, например случайно разливане, напръскване или лек дъжд. Устройството не е предназначено да бъде потапяно във вода или излагано на вода или други течности под налягане. Не е водоустойчиво.
    3  MicroSD картите се продават отделно. Възможно е съдържание с DRM ограничения да не може да се премести в картата. 200 GB е максималният достъпен капацитет към момента.
    4  Всички твърдения относно капацитета на батерията са приблизителни и се базират на стандартен профил на смесена употреба. Профилът на смесена употреба се базира на устройства на Motorola в основни 4G LTE мрежи с отличен обхват и включва както режим на работа, така и режим на готовност. В профила на смесена употреба за определяне на производителността на батерията се прилагат първоначалните настройки на устройството. Действителната издръжливостна батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, конфигурацията на мрежата, възрастта на батерията, работната температура, избраните функции, настройките на устройството, проведените разговори, използваните данни и употребата на други приложения.
    5  Зарядът на батерията трябва да е значително изчерпан. Скоростта на зареждане се понижава в хода на зареждането. В някои пазари зарядното устройство се продава отделно.

    Моделът е вече наличен в Lenovo Exclusive Store.

    Comments

    12048 cupcakes  07/01/2023 6:48:26 AM  Hello Moto част 1 – Moto X Force

    we express gratitude for the { Link } memories and wish him continued success in all his future endeavors.

    2  12/09/2023 10:55:57 AM  Hello Moto част 1 – Moto X Force

    The Rise of Geometric Champions: { Link } is not just a game; it's a platform for champions. Those who conquer the most challenging levels rise to legendary status, their achievements etched into the annals of geometric history.

    • Код за сигурност:

    Първия Български Бутон за споделяне





    Archives