Lenovo Legion и фотография - Different is Better

    Михаила Михова  August 7 2018 05:41:21 PM
    Lenovo - Different is better.

    Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better

    Съвсем в духа Different is Better ще разкажем една малко по-различна история. За необичайната симбиоза между фотограф и мощна геймърска машина - Красена Ангелова и нейния Lenovo Legion Y520.

    Красена е официалният фотограф на сериала “Откраднат живот”. Снимала е десетки български артисти и  изобщо има с какво да се похвали в професионален план. Ние я харесваме просто защото е различна, ярка и дива, а снимките и са чувствени и приказно-магични.

    Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better

    Затова и бяхме особено щастливи, когато Красена ни потърси да й помогнем в избора на нов лаптоп преди време. Вярна на принципа - винаги извън рамката, Красена избра мощния и стилен Lenovo Legion, който е прекрасно и достъпно решение за графична работа, въпреки че е популярен, като един от топ геймърските продукти на пазара.

    Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better

    Обичайният избор на фотографи, архитекти и други професионалисти, занимаващи се с тежка графична работа, в нашето портфолио е ThinkStation или ThinkPad W/P серия.
    На Красена обаче все не й се получава да попадне в рамка. Затова, след прецизно обмисляне, проучване, проверка на характеристики, си избра лаптоп, който е сякаш създаден за нея с всичките и татуси и бужутата – с остри ръбове, метален финиш, дързък, ярък и различен.

    “Обичам го, защото е супер бърз. При мен скоростта, с която се случват нещата, е от особено значение. Избрах го, защото е красив, лек и сравнително компактен за толкова мощна машина. Работата ми е свързана с пътувания, смяна на локации. Нужен ми е лаптоп, който се справя с вечния екшън, в който се намирам, с огромните ми файлове и скоростта, с която  работя.”
    - споделя Красена, след като я разпитваме как се разбират с Legion-а.

    Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better


    Защо, според нас, Legion e много добър избор за графична работа?

    Комбинацията от добре балансирани компоненти, вложени в Legion - Intel Kaby Lake процесор, опертивна памет с достатъчно капацитет и мощна  графична карта  Nvidia GeForce  - осигуряват висока производителност на машината при обработка и на най-тежките процеси. Можете безпроблемно да използвате няколко графични приложения едновременно - без това да се отрази на скороста на работа.

    Супер бързият диск от последно поколение, осигурява светкавично стартиране на операционната система, а възможността за инсталация и на втори диск е още една екстра, благодарение на която не губите време при обработка и съхранение на големи файлове.

    Няма да пропуснем да похвалим и дисплея. Въпреки, че цветността му не е най-добрата за графична работа, IPS матрицата предлага значително по-добро възпроизвеждане на цветовете, и много по-добри ъгли на видимост. Освен това е матов. Това е предимство, което ви позволява да работите на открити или силно осветени места, както и е категорично по-щадящо и по-малко изморително за очите в сравнение с лъскав дисплей.


    Когато ползвате Legion за графична работа Ви препоръчваме да направите прецизна калибрация на дисплея, за да адаптирате цветността. Добавянето на външен монитор в този случай със сигурност е задължително, предвид спецификата на графичната работа - споделя Красена, която разчита на ThinkVision X1.

    Lenovo Legion
    изглежда страхотно, а цената му е изключително достъпна предвид безкомпромисните характеристики, които предлага. Машините от серията са лесни за ъпгрейд и позволяват бързо да увеличите някои от основните параметри, когато изискванията Ви се повишат.

    Ако се нуждаете от консултация, когато избирате своя лаптоп или настолна машина - посетете ни, за да съдействаме за най-добрия избор. Защото ние разбираме от компютри, но повече от всичко се радваме на хората, които създават забележителни неща или променят света наоколо. Затова за нас е толкова важно да изберем заедно най-подходящото за работата им решение.

    Сега Ви представяме малка част от работата на едно различно момиче, на което мотото Different is Better особено приляга - Красена Ангелова и миговете, които тя така умело улавя. И умело обработва, разбира се - с помощта на своя любим Lenovo Legion.  

    Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better

    Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better

    Повече от снимките на Красена може да видите във Facebook страницата й > тук

    Разгледайте пълната гама компютри LENOVO LEGION > тук




    Archives