Новите Lenovo продукти от CES2015

Nevena Chervenakova  January 8 2015 05:07:06 PM
На световното изложение за потребителска електроника CES2015 в Лас Вегас Lenovo представи новите продукти, които ще очакваме тази година. Ще ви разкажем накратко за тях, а на страницата на Lenovo  можете да видите подробности.

Image:Новите Lenovo продукти от CES2015

СМАРТФОНИ И МОБИЛНИ УСТРОЙСТВА


Lenovo P90 – невероятно бърз и мощен

Lenovo P90 е първият смартфон с новия 64-битов Intel® Atom™ Z3560 процесор и Intel 5-mode XMM™ 7262 модем за изключителна мощност и бързина. Дисплеят е 5.5“ FHD с внушителните 400ppi за живи цветове  и кристална картина. Основната камера е 13 MP с чувствителен сензор и оптична стабилизация. 5MP-овата предна камера може да се контролира с жестове и има графичен редактор за по-красиви автопортрети. Има дълъг живот на батерията, която  е 4000mAh, а благодарение на 4G LTE модула за бърз трансфер на данни ще се наслаждавате на на музика, видео и игри без прекъсване.

VIBE X2 Pro със светкавица за селфита

Новият Lenovo VIBE X2 Pro limited edition е с отличения с награди многопластов дизайн и с елегантен олекотен метален корпус. The VIBE X2 Pro има 5.3“ FHD кристален дисплей и 64-bit Qualcomm® Snapdragon™ 8-ядрен процесор за несравнима производителност и по-дълъг живот на батерията.  Потребителският интуитивен интерфейс – предлага персонализиран екран, Instant On-камера, елегантни прозрачни иконки и много др. Има две 13MP камери (основна и предна) с LED светкавица, опции за контрол с жестове и редактор за по-хубави портрети.

Image:Новите Lenovo продукти от CES2015

С външната светкавица VIBE Xtension™ Selfie Flash ще можете да правите уникални селфита с естествени цветове дори при ниска осветеност. Включва се директно в аудио жака на VIBE X2 Pro и има 100% shutter синхронизация. С едно зареждане ще можете да направите до 100 снимки.

VIBE VB10 smart часовник

Lenovo VIBE Band VB10 е водоустойчив смарт часовник с 1.43” E-Ink дисплей без отблясъци дори при ярка слънчева светлина. Предлага до 7 дни живот на батерията, уведомява ви за прозвъняване, SMS и нотификации от социалните мрежи. С фитнес опциите можете да измерите крачки, калории, изминати разстояния и др. - за да наблюдавате и следите вашата форма.
Lenovo VIBE Band VB10 е с Qualcomm® Snapdragon™ 410 процесор и работи с всички Android или iOS мобилни устройства. Ще се предлага в някои страни с цена от 89 щ.д.

Image:Новите Lenovo продукти от CES2015



МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ УСТРОЙСТВА
YOGA

Yoga Tablet 2 с AnyPen технология

Новият Yoga Tablet 2 включва Lenovo AnyPen технология, която превръща почти всяка химикалка или молив в инструмент за писане на екрана. Това е голямо удобство особено при по-малките екрани, където се изисква по-прецизна навигация от тази с пръст и от друга страна отпада необходимостта от отделен стилус за интуитивно писане като на лист хартия.
Оборудван е с два предни високоговорителя, технологията за намаляване на шума Wolfson Master Hi-Fi и Dolby аудио, което го прави идеален за забавления. С Windows 8.1, кристален 8“ FHD дисплей и Intel® Atom™ процесор, и до 15 часа живот на батерията потребителите ще могат да работят и да се забавляват без ограничения.

Image:Новите Lenovo продукти от CES2015

YOGA 3 - ултра тънък и лек

Новите YOGA 3 дават избор между модели с 11“ и 14“дисплей. И двата модела се отличават с изключително тънък (едва 18.3мм) корпус, като 14 инчовият модел запазва размера на 13“ шаси. 11-инчовият модел е най-лекият мултифункционален лаптоп от YOGA линията  с дебелина само 15.8 mm и тегло от 1.1 кг. И двата ултрабука се характеризират с традиционната за линията YOGA двукомпонентна панта, която позволява завъртане на екрана на 360° за оптимална функционалност в 4-те режима – лаптоп, стойка, палатка и таблет. Новите модели се отличават и с по-плавно движение на пантите, а екранът може да се позиционира хоризонтално на 180°.
YOGA 3 са с до 5-то поколение процесор Intel Core i7 (при 14-инчовия модел), Windows 8.1, FHD екрани с подсветка и бърз безжична връзка (802.11 A/C). Стерео високоговорителите и Waves audio съдействат за силен и ясен звук. Моделите са с Harmony интелигентен интуитивен софтуер, който включва автоматично регулиране на яркостта, когато четете книга, позволява контрол с жестове, оптимизира аудио настройките в специални режими и препоръчва нови приложения.
ThinkPad YOGA

Новият тънък и лек ThinkPad YOGA се предлага с диагонал на екрана 12“, 14“ или 15“. Избрани модели предлагат опцията АctivePen за удобно, точно и прецизно писане. В бизнес ултрабука ThinkPad YOGA 15“ Lenovo за пръв път включва опционална Intel® RealSense™ 3D камера, удобна при видео конференции и сканиране на малки обекти за 3D принтиране.
ThinkPad YOGA е с до 5-то поколение Intel® Core™ i7 процесори, Windows 8.1 с опционална vPro за управлявани среди (при 12-инчовите модели), голям капацитет за за съхранение – до 1 TB и Dolby Home Theatre v4, което го прави идеално решение за бизнес и забавления.

Image:Новите Lenovo продукти от CES2015

НОВИЯТ THINKPAD X1 CARBON

С третото поколение X1 Carbon - най-лекият 14-инчов ултрабук в света, определен от PC World за Best Professional Ultrabook за 2014, Lenovo отбелязва 100-милионa продадени ThinkPad-и. Сред нововъведенията са изключително ярък дисплей FHD или WQHD+ с опционален мултитъч и PCIe SSD за до 80% по-бързо съхранение на данни спрямо стандартните SSD дискове. Най-новият X1 Carbon е и по-мобилен от всякога, с още по-дълъг живот на батерията до 10,9 часа, тънък и изключително здрав корпус с карбонови нишки с размер 17.7 mm и тегло от 1,3 кг. Зареден е с последно 5-то поколение процесори Intel® Core™ и цял набор от аксесоари за оптимизиране на потребителското преживяване. Клавиатурата на X1 Carbon също е обновена - върнати са трите бутона на тъчпада за по-голямо удобство.  
Image:Новите Lenovo продукти от CES2015
ТHINK МОДЕЛИ И АКСЕСОАРИ

Новото портфолио ThinkPad модели от X, T, L и E серия е подчинено на основните ThinkPad принципи и затвърждават позициите си на качествени и надеждни бизнес машини. Новите модели са тънки и леки, с удължен живот на батерията за максимална мобилност, с ярки дизплеи с до 3К резолючция за оптимално удоволствие при гледане и ергономичен комфорт. Новите модели ThinkPad-и имат всички необходими портове за свързаност за бързо и лесно споделяне на данни. Оборудвани са с най-новото 5-то поколение Intel® Core™ процесори. новите модели от ThinkPad X, T, L и E серия са символ на качество и надеждност.

ThinkPad Stack аксесоари

С ThinkPad Stack отпада нуждата от различни адаптери и кабели за зареждане на множество устройства. Свързани с магнитна връзка, различните Stack аксесоари заемат по-малко място, а конекторите помежду им осигуряват по-добра интеграция. С Power Bank 10,000 mAh можете да заредите бързо вашите мобилни устройства, 1TB USB 3.0 външен хард диск осигурява достатъчно място за съхранение, Wireless Access Point ви гарантира стабилна WiFi връзка докато сте на път и Bluetooth говорителите ви дават по-добър звук.

Image:Новите Lenovo продукти от CES2015

ThinkVision X24
- изящен и елегантен
ThinkVision X24 е с дебелина едва 7,5 мм и framеless корпус. С новото поколение Neo Blade с 23,8-инчов панел, премиум дизайнът на Х24 включва заден панел с повърхност от специално обработен метал вместо традиционния заден капак. IPS дисплеят е с Full HD резолюция, 178 градуса зрителен ъгъл и има DisplayPort или HDMI порт. Стилната и издръжлива хромирана стойка дава възможност да се регулира позицията на поставяне за по-ергономично гледане.

Image:Новите Lenovo продукти от CES2015
LENOVO LAVIE - тънки, леки и мощни

Mоделите LaVie Z HZ550 и HZ750 са резултат от сътрудничеството на Lenovo с NEC и спечелиха редица награди, сред които CES 2015 Excellence Award за дизайн. И двата модела са най-леките 13-инчови многофункционални ултрабуци. Теглото на HZ550 е 780 грама, а HZ750 - едва 925 грама, при дебелина само 16.9 мм. Корпусът на LaVie е от магнезиево-литиев материал, който е два пъти по-лек от алуминия, но и също толкова здрав. HZ750 има 360-градусова панта, както при серията Yoga, което го прави лаптоп и таблет в едно. Ултрабуците сa мощни и производителни - заредени с новите процесори от 5-то поколение до Intel® Core i7 и предлагат опционален 13.3-инчов брилянтен WQHD тъч екран. Имат бърз 128GB SSD диск, Yamaha високоговорители, 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0. Всичко това ги прави желан избор за работа и забавление когато сте на път.

Image:Новите Lenovo продукти от CES2015
LENOVO B50 - All-in-one с 3D камера

Това е първият Lenovo AIO с Intel® RealSense™ 3D камера  с 1080p цветови и дълбочинен сензор, симулиращ зрителното поле на човешкото око. 3D камерата дава ново измерение на взаимодействието с компютъра с възможността да улавя жестове в тризимерен план. Има 23.8" frameless FHD 1920x1080 IPS тъч екран и най-ново поколение NVIDIA GeForce видео карта, за да се насладите на кристално изображение. За ясния звук съдействат Dolby® Home Theatre® и JBL колонки. 3D камерата е високоскоростна благодарение на Windows 8.1, и до 4-то поколение Intel Core i7 процесор. B 50 е в пакет с клавиатура и мишка.  in Ebony with a keyboard and mouse.

Image:Новите Lenovo продукти от CES2015

Безспорно новите продукти на Lenovo са впечатляващи и  подчинени на стремежа на компанията да открива нови начини да правят живота на потребителите по-добър. Още подробности за представените модели на CES 2015 ще откриете на страницата на Lenovo.
Comments
No Comments Found
  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives