Lenovo анонсира нови серии монитори и десктоп системи за малкия и среден бизнес

Таня Колева  August 8 2011 04:25:41 PM
Lenovo анонсира нова серия монитори – LS, ориентирана към клиентите от малкия и среден бизнес, за да удовлетвори техните специфични потребности от по-голям екран, ярки и възхитителни презентации, и контрол само с докосване. 21.5-инчовият LS2221 wide и 23.6-инчовият LS2421p wide full HD монитори са перфектното допълнение за сериите десктоп системи ThinkCentre Edge.  Lenovo представи и ThinkCentre Edge 71, проектиран за потребителите от малкия и среден бизнес, който се отличава със стил, повишена производителност и лесни за употреба опции, без да натоварва бюджета на организациите.

Lenovo LS Series – кристално ясно изображение
Image:Lenovo анонсира нови серии монитори и десктоп системи за малкия и среден бизнес Когато стане дума за добър мултимедиен LED дисплей, Lenovo LS предлагат видима разлика със своя динамичен контраст 1 000 000:1. За дисплей с такива размери, мониторите предлагат изключително висока енергийна ефективност, покривайки изискванията на Energy Star 5.1 и TCO 5.2. LS2221 wide е с VGA и DVI конектори за показване на дигитално видео, а LS2421p wide предлага по-добра функционалност с VGA и HDMI изходи, 4-портов USB хъб и ниво на яркостта над 300 cd/m². Като допълнение мониторите са оборудвани с капацитивни тъч бутони за постигане на по-изчистена визия, накланяща се стойка, олекотен дизайн на корпуса и със същата тригодишна гаранция и високо качество, както останалите серии монитори ThinkVision.





Професионализъм и ефективност с ThinkCentre Edge 71
Полираният преден панел на ThinkCentre Edge 71 в Tower и Small form factor придава на бизнес десктопите стилна визия. За Edge десктоп системите потребителите могат да добавят опционалните Lenovo Ultra Slim Plus Wireless Keyboard and Mouse, като клавиатурата е отражение на модерния дизайн на използваната при лаптопите ThinkPad Edge.   Image:Lenovo анонсира нови серии монитори и десктоп системи за малкия и среден бизнес



Без съмнение ThinkCentre Edge 71 може да бъде не само продуктивна машина за малкия и среден бизнес, а и перфектното устройство за забавление – гледане на филми или телевизия, слушане на музика или сърфиране в интернет. Компютрите са асемблирани с процесори Intel® Core™ i7 Quad Core (или по-ниска серия), за достигане на висока производителност, а за изключително бързо стартиране се използва Lenovo’s Enhanced Experience 2.0 for Windows 7.

Характеристиките включват:
•        По-голям капацитет на диска – до 1TB или опционален SSD диск и поддръжка до 8 GB DDR3 оперативна памет
•        Мощна графика – интегрирана Intel графична карта или модели с AMD Radeon Caicos с 1 GB памет
•        Богат набор от характеристики за по-висока продуктивност - DVD player/burner, Gigabit Ethernet, 6 USB порта, защита чрез забрана на USB портове и HDD защита с парола на ниво BIOS.

Новите десктоп системи позволяват на потребителите да се забавляват повече и да бъдат по-продуктивни. Добавянето на памет или на нов твърд диск не изисква инструменти и става за броени минути. Скритата гумирана дръжка (при Tower моделите) спомага за лесното пренасяне. ThinkCentre Edge 71 десктоп позволява работата с два дисплея чрез VGA и DVI.

Десктопите са с набора инструменти на Lenovo ThinkVantage Technologies, включително Rescue and Recovery, Power Manager и System Update за лесно възстановяване и обновяване на системата. Когато клиентите от малкия и среден бизнес имат нужда от поддръжка, могат да се обърнат към програмата Lenovo ThinkPlus Priority Support, която предлага множество услуги – от защита при счупване или инцидент до техническа помощ за онлайн архивиране на данни.





Comments
No Comments Found
  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives