Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

    Станимир Фъртунов  December 12 2017 02:17:38 PM
    Какво ще кажете за 62-годишна жена с псевдоним "Teen Slayer". Тя се казва Моника Иденфорс и не се интересува от обичайните за нейната възраст неща, а по-скоро от това да трупа убийства в популярната игра Counter-Strike.

    Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

    Запознайте се с BirDie, Berra-Bang и Teen Slayer, това не са рапъри от 1989 г., а псевдонимите на някои от играчите на Silver Snipers - отбор по Counter-Strike. Интересното при тях, е че средната възраст на човек от отбора е над 71 години!

    Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

    Отборът е спонсориран от Lenovo Legion и се състезава в DreamHack Winter 2017 - мащабно eSports събитие в Jönköping, Швеция. За подготовка на елитния отряд се грижи геймърът Tommy "Potti" Ingemarsson, който през 2000 г. бе в основата на създаването на изключително успешния шведски отбор – Ninjas In Pyjamas(NiP). Важно е да отбележим, че Potti е десеткратен световен шампион по CS.

    Ето какво споделя той:

    "Бях изненадан от отдадеността и мотивацията, която групата показа на тази възраст, за да научи повече и да се подобри", казва Ingemarsson. Той се замисля за начините, по които игрите могат да окажат влияние на хората в напреднала възраст.

    Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!
     

    Жените в отбора - Monica и Wanja Godänge - получават допълнително удовлетворение от успеха в младежката и мъжки-доминиращата игралната общност. "Когато тренираме", споделя Wanja, "Моника и аз винаги играем в един отбор срещу мъжете. И ние винаги печелим. "

    Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

    Малко повече за петте души, които се състоят от Сребърните снайперисти.

    Abbe "BirDie" Drakborg е на 75 г., току-що започнал да учи дъщеря си на любимата си игра Counter-Strike, за да могат да тренират заедно. Аби е художник.

    Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

    Wanja "Knighting Knight" Godänge е на 63 г., градско момиче, което обича да изкарва целия си гняв в Counter-Strike – споделя, че играта и действа като терапия. Тя играе денем и нощем, за да може да се подготви за DreamHack. "Това е първият път ни eSports турнир", казва тя.

    Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

    Oivind "Windy" Toverud, на 75 години и е лидерът на отбора. Цivind обича да се разхожда с другите с останалите членове на отбора и се смята за най-добрия отбор.

    Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

    Monica "Teen Slayer" Idenfors е на 62 г. и е много добра приятелка с Wanja. Двете играят постоянно заедно и обичат да убиват своите (предимно мъжки) конкуренти. "Нашите семейства смятат, че сме луди да се състезаваме в DreamHack“, казва тя, „но искаме да покажем на всички, че можем! "

    Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

    Bertil "Berra-Bang" Englund е на 81 години и е най-старият и най-мъдрият в групата. Той се присъединява към екипа с идеята, че колкото повече знае за игрите, толкова по-близко ще бъде до внуците си. Той обича да бъде в светлината на прожекторите и два пъти се е състезавал в шведската версия на известния конкурс Евровизия.

    Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

    Ще следим развитието на Silver Snipers, а вие може да разгледате пълното геймърско портфолио на Lenovo Legion тук!

    Comments

    1Двете  07/10/2018 11:39:12 AM  Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

    Двете играят постоянно заедно и обичат да убиват своите (предимно мъжки) конкуренти. "Нашите семейства смятат, че сме луди да се състезаваме в DreamHack“.

    https://fireboyand-watergirl.com/bloons-tower-defense-5

    2Clazwork  03/30/2020 12:31:13 PM  Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

    Nice post. I learn a little new and challenging on websites I trip up upon every day. Awesome issues here. I am very glad to look closely your article. It will for all time be useful to read content from other authors and carry out amazing from their websites.

    3Homework Help Services  06/11/2020 8:49:28 AM  Homework Writing Services

    <a href='https://www.prohomeworkhelp.com/homework-writing-service.php'>Homework Help Services</a> Бях изненадан от отдадеността и мотивацията, която групата показа на тази възраст, за да научи повече и да се подобри

    • Код за сигурност:

    Първия Български Бутон за споделяне





    Archives