Участвайте в играта на Lenovo Exclusive Store - "Стани ThinkPad MASTER" до края на декември, научете любопитни факти за легендарната марка и спечелете лаптоп!

Nevena Chervenakova  December 5 2011 02:54:21 PM
От началото на декември 2011 стартира играта на Lenovo Exclusive Store - "Стани ThinkPad MASTER" в mobilebulgaria.com.

Участвайте, като отговорите вярно на няколко интересни и забавни въпроса от играта и имате шанс да спечелите лаптоп ThinkPad Edge E120.

Идеята на играта е да Ви запознае с полезни, интересни и любопитни факти за легендарната марка. След отговора на всеки от въпросите получавате допълнителна информация, а за по-любознателните ТhinkPad фенове има линкове към още ресурси.

Пожелаваме Ви късмет в играта.

Image:Участвайте в играта на Lenovo Exclusive Store - "Стани ThinkPad MASTER" до края на декември, научете любопитни факти за легендарната марка и спечелете лаптоп!


Comments

1куба екскурзия  12/13/2011 12:24:43 PM  Участвайте в играта на Lenovo Exclusive Store - Стани ThinkPad MASTER до края на декември, научете любопитни факти за легендарната марка и спечелете лаптоп!

Ами засложава си за лаптопчето да понаучим нещо за Леново :) Само неразах по какъв критерий се избира печелившия?

2patiencebirch  05/23/2023 5:01:48 AM  Участвайте в играта на Lenovo Exclusive Store - Стани ThinkPad MASTER до края на декември, научете любопитни факти за легендарната марка и спечелете лаптоп!

Thank you so much for sharing this wonderful article; I had a great time reading it and learned a lot. "link":{ Link }

  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives