Lenovo на Световния мобилен конгрес в Барселона

Петя Дудекова  March 19 2015 12:03:36 PM
На Mobile World Congress 2015 в Барселона Lenovo спечели над 20 награди. Ето и малко по-подробна информация за част от дебютиралите нови продукти:

Image:Lenovo на Световния мобилен конгрес в Барселона

VIBE Shot:
Накратко, това е камерафон - многофункционална камера и телефон в едно устройство. 16MP-овата камера на модела е с шест модула на обeктива и тритонна светкавица, която се грижи за баланса на бялото. 16:9 сензор за ниска осветеност гарантира по-добри снимки в тъмни интериори и през нощта. Автоматично-настройващата се светкавица и оптична стабилизация съдействат за по-ясни снимки. VIBE Shot е с 5-инчов FHD дисплей, оборудван е с Qualcomm® Snapdragon™ процесор, с 4G LTE, с операционна система Android 5.0 Lollipop, с 32GB вградена памет и с възможност за добавяне на още 128GB. И това не е всичко, за перфектни селфита, разполагате и с 8MP предна камера. Всичко това е съчетано в елегантен и тънък алуминиев корпус. Предлага възможност за работа с две SIM карти.

Image:Lenovo на Световния мобилен конгрес в Барселона

A7000:
Това е телефонът, който съчетава в себе си перфектен 5.5-инчов широкоъгълен HD екран и най-новата технология на Dolby - Atmos® за феновете на мултимедията. Оборудван с операционна система Android 5.5 Lollipop, 4G LTE, слотове за две СИМ карти и не на последно място, с мощен процесор - MediaTek True8Core™. Добре познатите приложения, които придружават телефоните на Lenovo и тук са налице: ShareIt за лесно споделяне на файлове, снимки и други, с повече от едно устройство; CLONEit за прехвърляне на данни; SYNCit - резервно копие на контакти, текстови SMS и дневници с повиквания, както и SNAPit.

Image:Lenovo на Световния мобилен конгрес в Барселона

Lenovo Pocket Projector:
За ново измерение на гледане и споделяне на съдържание, Lenovo създаде Pocket Projector, съвместим с Android устройства. Можете да презентирате файлове на всякаква повърхност на разстояние до 3 метра. Проекторът е снабден с двойни високоговорители за по-добър звук. Lenovo Pocket поддържа най-разпространените мултимедийни файлови формати и се свързва безжично с устройството, към което искате да го свържете. Дългият живот на батерията на Pocket-а Ви позволява да изгледате един филм.

Image:Lenovo на Световния мобилен конгрес в Барселона
Tab 2 A8:
Това е таблетът, който съчетава в себе си нужните характеристики на масовите потребители. A8 е таблет с 2 SIM карти, и може да бъде използван и като телефон (не важи за всички страни), притежаващ високоскоростна LTE безжична технология. Този таблет е още едно свиделство за това, че добрият звук, може да бъде събран в малък формат, благодарение на Dolby Atmos технологията. Tab 2 A8 е първият от семейството на таблетите Lenovo, който е с операционна система Android 5.5 Lollipop, като притежава и MediaTek 64-битов Quad Core процесор.

Tab 2 A10-70:
С брилянтната си FHD резолюция, 10-инчовият таблет на Lenovo е перфектен за всякакъв вид мултимедийни забавления – игри, филми, музика и т.н. С изключително лекото си тегло и тънък дизайн, този таблет може да бъде навсякъде с Вас. Чудите се, какво го отличава от другите 10-инчови таблети на Lenovo? Тук идва моментът да споменем, че това е първият оборудван с Dolby Atmos таблет от този клас. Освен това е и с четириядрен MediaTek® процесор и с добре познатата на повечето мултимедийни фенове - операционна система Android 4.4.

Image:Lenovo на Световния мобилен конгрес в Барселона

IdeaPad Miix 300:
Производителност в джобен размер - това е новия Miix 300. За тези, които предпочитат да работят с Windows или пък искат да опитат друга операционна система, то това е подходящият таблет за тях. С включен лиценз за Microsoft Office 365 и Windows 8.1, можете да работите и да се забавлявате.

Това са някои от по-интересните продукти, чиито външен вид и характеристики, спечелиха няколко от наградите на Световния мобилен конгрес в Барселона. Ако  се нуждаете от повече информация, можете да научите повече на страницата на Lenovo или да се обърнете към нас.




Archives