ThinkVаntage технологии

Андреан Антонов  January 11 2010 04:19:50 PM
Защо точно Lenovo?

Всеки бъдещ клиент на Lenovo си задава въпроса „защо точно Lenovo, нали всеки друг производител предлага платформи със същите качества?”. На този въпрос отговорът е еднозначен – закупуването на ThinkPad не е просто покупка на хардуер, а и на множество софтуерни технологии, които правят работата с хардуера по-лесна, по-удобна,по-сигурна и по-продуктивна. Цените на хардуера непрекъснато падат, но малко от нас си дават сметка за цената на труда за поддръжка, инсталация, ъпдейт и всички останали дейности от подобно естество. Според анализ на TBR едва 20% от общите разходи, направени в жизнения цикъл на едно PC, са за закупуване на хардуер, останалите 80% са разходи за всички съпътстващи дейности. Всички тези усилия (респективно пари) или поне част от тях спестяват така наречените ThinkVantage технологии – съвкупност от софтуер, разработен първоначално от IBM, след което възприет и развиващ се от Lenovo.

Статистически погледнато използването на въпросните технологии намалява времето за управление на работната станция с 50% до 80% в сравнение с използването на други методи. Мисля си, че най-малко поради този факт си заслужава човек да се запознае и да свикне да използва ThinkVantage технологиите. Например, осъществяването на системен backup може да бъде извършвано автоматизирано във фонов режим с ThinkVantage Rescue And Recovery, докато вършите ежедневната си работа. А възстановяването на системата от backup отнема минимално време. По този начин сте защитени на цената само на една единствена настройка, която в общия случай е направена при заводската инсталация на Lenovo компютъра. В случай на необходимост просто поглеждате от кои дати имате backup и връщате системата към желания от вас момент. Всичко това естествено работи с базовите настройки на приложението без дори да е необходимо да донастройвате нещо (при закупуването на нов Lenovo компютър, ThinkVantage Rescue And Recovery ще прави backup на системата всяка сряда по обяд). За тези, които си падат по по-сложните неща, има и детайлни настройки за абсолютно всичко. Като пример ще кажа, че най-големият световен гигант за безалкохолни напитки, досещайте се кой, си е направил сметка, че с употребата на Rescue And Recovery се спестяват годишно между 19000 и 28000 долара. Преди това са използвали друг метод, който е отнемал между три и четири часа за възстановяване на работна станция, при цена от 30 долара на час, вместо средно по 20 минути необходими за възтановяване с ThinkVantage Rescue And Recovery. В някои от следващите си постове ще разкажа по-детайлно за продукта, както и за останалите приложения от ThinkVantage портфолиото.


Comments

1Bashev  01/11/2010 4:35:47 PM  ThinkVаntage технологии

ThinkVantage Rescue and Recovery решава проблеми, осигурява сигурност и спокойствие при работа.

Въобще, въпреки че ThinkPad не е това което беше, не бих си купил друг лаптоп, най-малкото заради ThinkVantage глезотиите. На първо място Access Connection, следван от Rescue and Recovery, Power Manager, Security System (Finger print + Password manager).

2devast io  10/18/2018 12:37:23 PM  ThinkVаntage технологии

I am very impressed with this ThinkVantage Technology. Thank you for sharing.

3daxtonbeckett  12/04/2023 12:31:35 PM  ThinkVаntage технологии

ThinkVаntage is a series of Lenovo laptops , Lenovo machine are reliable and fast i write my Digital Marketing Research Paper Writing Help on my Lenovo ThinkPad

4daxtonbeckett  12/04/2023 12:32:19 PM  ThinkVаntage технологии

<a href="https://www.theresearchguardian.com/services/research-paper/law-research-paper-writing/">Research Paper Writing Service</a>

  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives