Акценти от Lenovo на IFA 2015 - таблети и телефони

Nevena Chervenakova  September 4 2015 02:01:13 PM
Lenovo представи предстоящи продуктoви нововъведения на 2-ри септември на специално събитие под мотото Innovation never stands still, преди началото на изложението за ИТ и потребителска електроника IFA 2015, което се провежда от 4 до 9 септември в Берлин. Новините около продуктите са много, затова ще опитаме да разкажем за тях накратко, в три поредни статии.

Таблети


YOGA Tab 3 Pro и YOGA TAB 3 8/10

Най-новите модели таблети от YOGA серията - YOGA Tab 3 Pro и  YOGA Tab 3 са съвременни видео таблети, които предлагат забележително мултимедийно преживяване и многофункционален дизайн.



YOGA Tab 3 Pro е с проектор, който се върти на 180-градуса и възпроизвежда 70-инчова картина. Има четири мощни предни JBL® говорители за високо-октанов звук. За пръв път в класа си предлага виртуализирано Dolby Atmos® преживяване с вградените високоговорители, което създава усещане за реалистично движение на звука около слушателя. Netflix приложението предоставя персонализирани препоръки и съдържание, още от началния екран на таблета, с оптимизирано HD качество. YOGA Tab 3 Pro идва с 4-ядрен Intel® Atom™ процесор, кристален QHD (2560 x 1600) IPS дисплей и Android 5.1 OS.

YOGA Tab 3 е идеален за видео и мултимедийни приложения. Предлага се с 8” и 10” HD екран, дълъг живот на батерията и LTE поддръжка, за да бъдете свързани навсякъде. Оборудвани са с предно разположени говорители с Dolby Atmos звук. Завъртаща се на 180-градуса камера съдейства за креативни снимки от всевъзможни ъгли и перспективи. С батерия от най-висок клас, YOGA Tab 3 ще бъде активен цял ден.

Смартфони


LENOVO PHAB PLUS

Lenovo PHAB Plus е отговорът на Lenovo на нарастващата потребност от таблет и телефон в едно, обединявайки най-доброто от двете устройства. 6.8-инчовият Full HD IPS екран и Dolby Atmos® технологията  предоставят най-добрите в класа си възможности за забавление. PHAB Plus има метално покритие и е удобен за хващане само с една ръка.

Image:Акценти от Lenovo на IFA 2015 - таблети и телефони

Като телефон, PHAB Plus осигурява отлична свързаност с 2 SIM карти и поддръжка на 4G LTW мрежи. Има 13MP основна и 5MP предна камера за отлични снимки. Опцията Panorama Selfie и двойната LED светкавица съдейства за по-естествени цветове. Настройките за снимане при ниска осветеност позволяват да направите светли снимки дори в затъмнени пространства.

Очакваме PHAB Plus до края на октомври на нашия пазар.


VIBE P1

Отличава се с мощна, бързо зареждаща се 5000mAh батерия, която позволява да се зареждат и други мобилни устройства, когато сте в движение. Сигурността е гарантирана от четец за пръстови отпечатъци.  Поддържа високоскоростни 5G WiFi мрежи с WiFi Boost. Екранът е 5.5"Full HD IPS и има подобрено аудио. Има 13MP основна и 5MP предна камера за перфектни снимки.
Моделът VIBE P1M е със защита от напръскване от капки или дъжд и 4000mAh батерия.
Очаквамe ги в Lenovo Exclusive Store към края на септември.

Image:Акценти от Lenovo на IFA 2015 - таблети и телефони

VIBE S1

VIBE S1 е първият в света смартфон с две предни камери за по-професионални селфита. Основната предна камера е 8MP и улавя всички детайли, а втората камера е 2MP и съдейства за дълбочина на рязкост на снимката. Задната камера е 13MP със светлочувствителен сензор. Камерите предлагат много творчески възможности като размазване на фона, за да изпъкне снимания обект, префокусиране с едно докосване и избор на фокус в преден или заден план.
VIBE S1 впечатлява и със стилен овален стъклен дизайн и ясен 5.0" Full HD екран с IPS технология за широк ъгъл на видимост.


Comments

1Tom  10/05/2018 12:13:46 PM  homepage

Thanks for sharing it i found a lot of informative information here click this link { Link } a really good post very thankful and hopeful that you will many more post like this one.

  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives