CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Йордан Михнев  January 7 2020 02:28:00 PM
  Lenovo представиха лаптоп, в който е вкаран модем за мобилни данни от последно поколение.

  Image:CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Името му е Yoga 5G, като то ни подсказва и с какво е по-различен. Първото устройство на Lenovo, от YOGA семейството, включващ 5G свързаност. Тя ще дава възможност на потребителите да достигат много високи скорости на пренос на данни. Това става с помощта на Qualcomm Snapdragon 8cx 5G  платформата, на която е базиран модела. С тегло от 1,3 кг. , FullHD IPS дисплей с 400 нита яркост и почти без рамки, лаптопът се нарежда измежду лидерите на пазара.


  Image:CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Друг модел е Lenovo Yoga Slim 7. Очаква се интересът към този модел да доста голям. Yoga Slim 7 ще замести голяма част от гамата продукти на марката. Новото при него е - добавени приложения с изкуствен интелект(AI), които ще оптимизират заряда на батерията с до 20%, закриват съдържанието на екрана, когато пред устройството няма човек и др. . Освен софтуерни приложения, лаптопът ще бъде оборудван с новите AMD Ryzen чипове.


  Image:CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Yoga Slim 7 ще има различни конфигурации, включващи AMD Ryzen™ 4000 Series Mobile Processors с Radeon™ графични карти. Моделът ще се предлага в два размера 14 и 15 инча, като при 15- инчовия модел ще има избор измежду МX и GTX графични адаптери на NVidia. Лаптопите ще се предлагат както в различни цветове, така и с възможност за различни дисплеи и различни повърхности върху матрицата. Иновацията в средният клас на марката ще дойде и с обновлението на RAM паметта, а именно с LPDDR4X която ще работи на много по-високи честоти. Ще бъде интересно да видим какво още ще може да предложи серията и с нетърпение искаме да видим новите устройства в странaта.


  Image:CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  На събитието бяха представени и устройства насочени именно към създателите на дигиталното творчество. Модерното семейство ще e с наименованието Lenovo Creator Edition и ще включва два лаптопа, един настолен компютър и два 27-инчови дисплея.


  Image:CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Първият лаптоп от серията ще се нарича Lenovo Yoga Creator 7. Изчислителната мощ ще идва от последното поколение процесори на Intel. Устройството ще разполага с 15.6 инчов екран , FullHD резолюция , като опция ще се предлага вариант със стъклено покритие и 100% sRGB. Отделно ще има опция за камера с лицево разпознаване, а от софтуерна гледна точка ще помагат гласовите асистенти, които са ни познати от устройствата до сега. Звукът ще бъде осигурен от два говорителя с Dolby Atmos система, а графиката от GTX nVidia чиповете, които ще използват специални драйвери за работа с NVIDIA Studio. Като опция в модела ще бъде вместен модем за безжичен интернет с възможност за WiFi 6. Животът на батерията ще бъде до 13 часа, като тук също ще може да се възползваме от Rapid Charge технологията, която зарежда от 0 до 80 процента за 1 час. Всичко това ще бъде побрано в изцяло алуминиев корпус с общо тегло  1,9 кг.


  Image:CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Вторият лаптоп в серията е ideapad Creator 7. За разлика от Yoga Creator 7 , тук ще има избор на дисплей покриващ 100% Adobe RGB цветова гама. Теглото на устройството ще е 2.2кг., а батерията малко по-малка (45Wh).


  Image:CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Настолният вариант от Creator серията ще е с названието ideacentre Creator 5. Хардуерът, който ще предлага компютърът е Intel i9 процесор и nVidia RTX 2060 oтново с допълнителни драйвери за оптимизирана работа с NVIDIA Studio.


  Image:CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Както написах по-рано, ще Ви споделя и за два монитора - Lenovo Qreator 27 и Lenovo Q27h.


  Image:CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Lenovo Qreator 27 изпъква с 4K UHD резолюция на дисплея , 10-битови цветове и 98% DCI-P3 цветова гама. Един милиард цветове и безрамков дизайн са в допълнение към визията на монитора. В основата на стойката е обособена зона, в която е скрита подложка за безжично зареждане. За моя изненада пък.. звукът идва от дисплея на устройството.


  Image:CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Lenovo Q27h
  е с подобен дизайн. Матрицата е с 350 нита яркост, 75Hz. опресняване и 4 милисекунди време за реакция на пикселите. Резолюцията е QHD (2560x1440), a като приятна екстра е добавена поддръжката на AMD FreeSync  технологията.

  В крайна сметка ни очаква вълнуваща година , изпълнена с много нови и интересни технологии. Надявам се, че скоро ще може да покажем голяма част в Lenovo Exclusive Store!

  Comments

  1Dean Penwell  02/19/2020 7:41:48 AM  CES2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Grateful to you, sir, that you shering article on your page is adequate to make me fulfilled and glad to evaluate and get a handle on what you make. I am an individual who is beginning not extremely far in the past learning the article you made is wonderfully significant at all for me. I recognize his future isn't any determinedly beguiling data as for this site boss, for which I can from the structures of the dad, I can essentially say thank you, ideally strongly gainful. { Link }

  2Economics Writing Services   02/20/2020 7:24:45 AM  CES2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  Many students opt to buy Economics Writing Services Online since most writing companies are good in Professional Economics Writing Services and Economics Coursework Writing Services.

  https://topessaywriting.com/economics-writing-services/

  3essaypro.com review  02/22/2020 6:08:09 PM  CES2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  I decided to read essaypro.com review simply due to my desperate situation, and to be honest I was rather doubtful at first. I ordered a paper and gave the writer 12 hours to put it together, giving me enough time to proofread and edit. After 12 hours passed, the writer sent in their version!!

  4John Morris  05/18/2020 7:10:08 AM  CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  [url=https://google.com/]google[/url]

  <a href="https://www.google.com/">google</a>

  [google](https://www.google.com/)

  https://www.google.com/

  5Google  05/18/2020 7:10:50 AM  Nice One

  Nice

  6Google  05/18/2020 7:14:03 AM  CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  [best essay writing service review](https://www.bestessaytips.com/review_essay.php)

  "essay pro":https://www.bestwritingservicecanada.com/canadian-writings-review/

  [best essay writing service review|https://www.bestessaytips.com/review_essay.php]

  [[https://www.essayuniverse.net/essaypro-review/|essay pro]]

  **link=https://www.essayservicesreviewsclub.com/essaytyper-com-review/**essay typer review**

  7Giulia jones  05/19/2020 1:48:25 PM  CES 2020: Новите ideapad, десктоп и безрамкови дисплеи за творци

  link:https://spinbot.com/

  • Код за сигурност:

  Първия Български Бутон за споделяне