Улесняващи работата приложения от Lenovo

Петя Дудекова  May 7 2015 05:04:07 PM
Всяка Lenovo машина с операционна система Windows 8/8.1/10, е заредена с най-съвременните приложения за работа, които Ви помагат да правите нещата по-лесно, по-бързо и по-приятно. Ето и топ приложенията, които улесняват работа с Вашето Lenovo:

REACHit

Вече не е необходимо да търсите из хилядите папки или устройства, които притежавате. REACHIt обединява всичките Ви файлове на едно място, като осигурява и лесен достъп до тях. Приложението позволява управление на всичките ви файлове, без значение къде се съхраняват, от едно единствено приложение. Можете да свържете вашите Windows, Android и iOS устройства, както и да търсите сред акаунтите ви в множество облачни услуги за съхранение, за бърз и лесен достъп до вашето съдържание, когато ви е необходимо.

Изтегли REACHit

SHAREit

Идва ред и на най-популярното приложение на Lenovo, което прави прехвърлянето на данни по-бързо от всякога. SHAREit Ви позволява да прехвърляте голям обем информация от компютър към смартфон или таблет, като използва изключително висока скорост за прехвърляне на данните (до 40 пъти по-бързо в сравнение с Bluetooth). Това приложение е съвместимо както с Windows и Android, така и с iOS. Едно от най-големите му предимства е, че връзката между двете свързани устройства е безжична, като дори не е необходима мобилна или мрежова връзка. Единственото, което трябва да направите, за да използвате приложението, освен инсталирането му на Вашето устройство, е да го доближите достатъчно близо до устройството, към което искате да го свържете, за да могат да се открият. Нямате ограничение в споделянето на вида файлове – снимки, видео, документи, контакти и всичко останало, когато и където пожелаете. Можете да прехвърляте  повече от 300MB данни към пет устройства едновременно.

Изтегли SHAREit

WRITEit

WRITEit ви позволява да пишете ръкописно в което и да е приложение при Lenovo тъчскрийн устройства. Приложението съдейства за по-интуитивно използване на сензорния екран. Ако сърфирате в интернет, изпращане на имейли или просто публикуване в социалните медии, можете да пренебрегнете клавиатурата и да пишете директно в приложението. Дори приложението да не е пригодено да работи по този начин - WRITEit прави това възможно.

Към момента WRITEit е достъпно за ThinkPad Yoga, ThinkPad Helix, ThinkPad 10, Yoga Tablet 2 с AnyPen (Windows версия), но се очаква да се разшири обхвата на приложението за повече устройства.

Изтегли WRITEit

Lenovo Companion

В една от предишните ни публикации, бяхме споменали за Lenovo Companion  - най-добрият помощник  на Вашето Lenovo. Ако искате да научите всичко за Вашата система, то това приложение на Lenovo ще Ви помогне да намерите по възможно най-бързия начин необходимата информация. Lenovo Companion вече е неразделна част от всяка Lenovo машина с Windows.

Lenovo Settings

За да настроите по-бързо и лесно всички аксесоари и функции, които използвате на Вашето Lenovo, на помощ идва – Lenovo Settings. С него можете да подобрите както аудиото, така и видеото на Вашата машина, можете да извлечете максимума от батерията, дори може да контролирате настройките на Вашия лаптоп, в зависимост от средата, в която се намира. Това приложение също е налично на повечето системи Lenovo.

Lenovo System Update

Ако Ви не искате да губите време в търсенето на най-новите драйвъри и фърмуери, то Lenovo System Update ще бъде доста полезно приложение за Вас. С негова помощ можете да настроите актуализациите на Вашата машина, така че да няма нужда да мислите повече за тях, а просто да се наслаждавате на работата на Вашия лаптоп. След като провери няколко източника, приложението сортира по важност всички намерени ъпдейти - от „критични“ до „по желание“, спрямо това, кой е по-важен към момента за добрата работа и сигурността на Вашата система.

Ако се интересувате от още подобни приложения или искате да научите повече за тях, можете да се възползвате от функциите на най-новата версия на Lenovo Companion. Тя е съвместима само с новите версии на Windows, така че ако сте с по-стара версия на Windows, е време да ъпдейтнете Вашата операционна система и с помощта на Lenovo приложенията, да я персонализирате за секунди, така че тя да работи, както Вие желаете.

Ние в Lenovo Exclusive Store сме на разположение всеки ден от 10 до 22 ч и с радост ще Ви съдействаме, за да изберете или ползвате по-ефективно Вашата Lenovo техника. Не забравяте, че всеки петък от 14:00 до 18:00 в магазина нашите Think инженери  отговарят на Вашите въпроси с повишена трудност.

Източник:
http://blog.lenovo.com/

Comments

1Jon  08/02/2019 12:16:51 PM  Jon

The information you have posted is very useful https://enablecookieswindows10.com The sites you have referred was good. Thanks for sharing

2turn on cookies in windows 10  08/02/2019 12:17:59 PM  Улесняващи работата приложения от Lenovo

The information you have posted is very useful The sites you have referred was good. Thanks for sharing

  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives