Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  Михаила Михова  August 7 2018 05:41:21 PM
  Lenovo - Different is better.

  Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  Съвсем в духа Different is Better ще разкажем една малко по-различна история. За необичайната симбиоза между фотограф и мощна геймърска машина - Красена Ангелова и нейния Lenovo Legion Y520.

  Красена е официалният фотограф на сериала “Откраднат живот”. Снимала е десетки български артисти и  изобщо има с какво да се похвали в професионален план. Ние я харесваме просто защото е различна, ярка и дива, а снимките и са чувствени и приказно-магични.

  Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  Затова и бяхме особено щастливи, когато Красена ни потърси да й помогнем в избора на нов лаптоп преди време. Вярна на принципа - винаги извън рамката, Красена избра мощния и стилен Lenovo Legion, който е прекрасно и достъпно решение за графична работа, въпреки че е популярен, като един от топ геймърските продукти на пазара.

  Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  Обичайният избор на фотографи, архитекти и други професионалисти, занимаващи се с тежка графична работа, в нашето портфолио е ThinkStation или ThinkPad W/P серия.
  На Красена обаче все не й се получава да попадне в рамка. Затова, след прецизно обмисляне, проучване, проверка на характеристики, си избра лаптоп, който е сякаш създаден за нея с всичките и татуси и бужутата – с остри ръбове, метален финиш, дързък, ярък и различен.

  “Обичам го, защото е супер бърз. При мен скоростта, с която се случват нещата, е от особено значение. Избрах го, защото е красив, лек и сравнително компактен за толкова мощна машина. Работата ми е свързана с пътувания, смяна на локации. Нужен ми е лаптоп, който се справя с вечния екшън, в който се намирам, с огромните ми файлове и скоростта, с която  работя.”
  - споделя Красена, след като я разпитваме как се разбират с Legion-а.

  Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better


  Защо, според нас, Legion e много добър избор за графична работа?

  Комбинацията от добре балансирани компоненти, вложени в Legion - Intel Kaby Lake процесор, опертивна памет с достатъчно капацитет и мощна  графична карта  Nvidia GeForce  - осигуряват висока производителност на машината при обработка и на най-тежките процеси. Можете безпроблемно да използвате няколко графични приложения едновременно - без това да се отрази на скороста на работа.

  Супер бързият диск от последно поколение, осигурява светкавично стартиране на операционната система, а възможността за инсталация и на втори диск е още една екстра, благодарение на която не губите време при обработка и съхранение на големи файлове.

  Няма да пропуснем да похвалим и дисплея. Въпреки, че цветността му не е най-добрата за графична работа, IPS матрицата предлага значително по-добро възпроизвеждане на цветовете, и много по-добри ъгли на видимост. Освен това е матов. Това е предимство, което ви позволява да работите на открити или силно осветени места, както и е категорично по-щадящо и по-малко изморително за очите в сравнение с лъскав дисплей.


  Когато ползвате Legion за графична работа Ви препоръчваме да направите прецизна калибрация на дисплея, за да адаптирате цветността. Добавянето на външен монитор в този случай със сигурност е задължително, предвид спецификата на графичната работа - споделя Красена, която разчита на ThinkVision X1.

  Lenovo Legion
  изглежда страхотно, а цената му е изключително достъпна предвид безкомпромисните характеристики, които предлага. Машините от серията са лесни за ъпгрейд и позволяват бързо да увеличите някои от основните параметри, когато изискванията Ви се повишат.

  Ако се нуждаете от консултация, когато избирате своя лаптоп или настолна машина - посетете ни, за да съдействаме за най-добрия избор. Защото ние разбираме от компютри, но повече от всичко се радваме на хората, които създават забележителни неща или променят света наоколо. Затова за нас е толкова важно да изберем заедно най-подходящото за работата им решение.

  Сега Ви представяме малка част от работата на едно различно момиче, на което мотото Different is Better особено приляга - Красена Ангелова и миговете, които тя така умело улавя. И умело обработва, разбира се - с помощта на своя любим Lenovo Legion.  

  Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  Image:Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  Повече от снимките на Красена може да видите във Facebook страницата й > тук

  Разгледайте пълната гама компютри LENOVO LEGION > тук
  Comments

  1Hired  09/20/2018 9:41:30 AM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  Затова и бяхме особено щастливи, когато Красена ни потърси да й помогнем в избора на нов лаптоп преди време. { Link }

  2eddie007  09/20/2018 7:26:01 PM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  Mahjong is a huge collection of online card games to see it. { Link } In fact, there is a wonderful game junction, it uses the solitaire match as a set of solitaire tiles rather than a game card.

  3asianfanfics  11/06/2018 5:19:34 AM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  The actors are very handsome, I am very impressed with these fiction.

  4Michaell Hog  11/09/2018 2:41:16 PM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  i want to share this blog link in my article? { Link }

  5Amanda  11/13/2018 12:18:09 PM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  However within the midst of those failures. { Link }

  6happy wheels  01/12/2019 4:37:23 AM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  The photos you share are very beautiful, the characters are very beautiful and attractive.

  { Link }

  7Klmoop  03/19/2019 8:35:58 PM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  I wanted to thank you for this great read!

  8youliop  03/19/2019 8:38:30 PM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  Nice to read this

  9terrmo  03/19/2019 8:39:34 PM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  good and nice post

  10run 3 unblocked  03/21/2019 3:22:02 PM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  great post, i really enjoy this information, thanks

  11custom essay writing service  04/03/2019 1:27:28 PM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  Information. Here I liked the way of presenting the main idea. It is clear and understanding one. Thanks for sharing it here.

  12Custom Essay Writing Service  04/19/2019 12:41:34 PM  Lenovo Legion и фотография - Different is Better

  This blog post entitled Lenovo Legion и фотография - Different is Better is entirely a different one. Here I liked the way of presenting the content. It is simple and understanding.

  • Код за сигурност:

  Първия Български Бутон за споделяне