ThinkPad E14 & E15: Нови , по-бързи и с последно поколение АМD Ryzen 4000

  Йордан Михнев  May 8 2020 01:28:38 PM
  Спокойно можем да кажем, че 2020г., е годината на новите технологи и големите стъпките в развитието им!

  Вчера, Lenovo обяви новите ThinkPad Е14 и Е15, които ще бъдат оборудвани с АMD Ryzen от 4-то поколение. Тези два модела ще имаме възможност да конфигурираме с до AMD Ryzen 7 4700U процесор. Направени са и промени в дизайна, а заради новите АPU се повишава и призводителността на устройствата.

  Image:ThinkPad E14 & E15: Нови , по-бързи и с последно поколение АМD Ryzen 4000

  От всичко това ще могат да се възползват любителите на марката, както и тези към, които е насочена серията - малкият и среден бизнес!

  Представените през Февруари ThinkPad T,X и L серии също ще използват тези процесори, но с разширението “PRO”. А от любимата марка ни увериха, че се очкават съвсем скоро на пазара.

  Нека обърнем и по-специално внимание на промените в Е серията. Една от тях ще бъде по-малките рамки на дисплея, като това няма да доведе до компромис в здравината на устройството. Промяна ще претърпи и мястото на сензора за отключване с пръстов отпечатък. Той ще бъде вграден в бутона за включване на устросйтвото. Добавена е и опция за камера с лицево разпознаване, която включва технологията Glance by Mirametrix. Основната и функция е да заключва устройството, когато няма познат обект пред машината. Повече за нея може да се прочете в https://www.mirametrix.com/.

  Тази година за качественото озвучение на ThinkPad E ще се грижат говорителите на марката Harman, които имам Dolby Audio сертификат. За по-добра комуникация са инсталирани два широкообхватни микрофона, които биха помогнали и в работата с гласови приложения. Опция при устройствата ще бъде чипът за безжична връзка, който е с поддръжка на новата технология - WiFi 6.

  Ако трябва да обощим , този модел ще включва всичко, което е един ThinkPad - здравина, качество, висока производителност, сигурност и не на последно място добра цена.

  Comments

  1assignment square  05/19/2020 1:43:45 PM  ThinkPad E14 & E15: Нови , по-бързи и с последно поколение АМD Ryzen 4000

  There's no preventing AMD Ryzen 4000 from obliterating Intel. What's more, with so much data and tattle in regards to the up and coming age of Ryzen for workstations and work areas, we accumulated all the most significant bits directly here to assist you with remaining in front of the Ryzen 4000 bend.

  2assignment square  05/19/2020 1:44:47 PM  ThinkPad E14 & E15: Нови , по-бързи и с последно поколение АМD Ryzen 4000

  There's no preventing AMD Ryzen 4000 from obliterating Intel. What's more, with so much data and tattle in regards to the up and coming age of Ryzen for workstations and work areas, we accumulated all the most significant bits directly here to assist you with remaining in front of the Ryzen 4000 bend. https://www.assignmentsquare.co.uk/

  • Код за сигурност:

  Първия Български Бутон за споделяне

  Archives