Поощрителните награди в онлайн играта на Lenovo Exclusive Store отиват при..

  Nevena Chervenakova  September 28 2011 04:39:34 PM
  Дойде време да обявим кои участници в онлайн играта на Lenovo Exclusive Store получават обещаните поощрителни награди.

  Доста се затруднихме в избора, тъй като има много необичайни и куриозни истории на тема "Най-ужасното изпитание, сполетяло някога твоя лаптоп, въпреки което той е оцелял". Спряхме се на тези, които ни се струват най-странни и оригинални.

  И така.. ето кои са наградените участници с поощрителни награди:

  Image:Поощрителните награди в онлайн играта на Lenovo Exclusive Store отиват при..

  Първата поощрителна награда
  - Victorinox ножче, ThinkPad тетрадка с уникален дизайн и химикалка - печели Dimitar Rekinov. Много се впечатлихме от безбройните перипетии с лаптопа му, радваме се, че въпреки тях и с много усилия от негова страна, ноутбукът още работи.

  Ето и неговата история:
  "Здравейте. От две години и 6 месеца съм собственик на SL 500, който преживя доста случки. Всичко започна с инцидентно заливане с вода, което го преживя. След това имаше инцидентно заливане с безалкохолно. Въодушевен от това реших да покажа на моите съученици в училище как работи spill resistent-а и го полях умишлено с вода. Сглупих, че не изчаках да изсъхне и го използвах, което доведе до смяна на клавиатурата с нова (новата нямаше бг буквички, което си е някакъв плюс в моя случай :D ). Последното заливане беше с кафе. бързайки една сутрин за училище. Кафето изтече от единия ъгъл на лаптопа където се намира захранването и LAN портовете. Те все още си работят въпреки че кафето беше със захар :). След известно време без проблеми ... Отваряйки го на училище лявата панта се счупи. Ядосан от факта го ударих силно по palm rest-а и хдд-то се счупи. Това е единстеното слабо място на APs. Перпендикулярен на плочите на хдд-то удар. Смених хдд-то, но тъй като смяната на панти ми се видя скъпо удоволствие реших да пробвам залепване с лепило. Разглобих половината лаптоп при което успях да счупя connector-а за media бутоните (тези вляво). Естествено залепянето не беше успешно и вкрайна сметка се наложи отново сервиз. Ето и процеса на разглобяване и залепяне http://blog.drekinov.com/2010/11/26/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-thinkpad/. Последният инцидент бе на едно състезание когато съм заспал с лаптопа в леглото който беше на ъгъла на леглото и съм го ритнал по време на сън. Беше паднал с лан портовете надолу докато бе свъран с лан кабел .. при което обаче се появи пукнатина в пласмасата където е оптичното устройство. И така до сега ми върши работа, но поради килограмите и размерите си се оглеждам за нов Thinkapd tablet or notebook .. влязох в университет и там 3 кг лаптоп идва малко вповече. Иначе имам изгорели пиксели ... нова допълнителна батерия след като 6 клетъчната издъхна на 250-тия цикъл ... поставял съм 22" монитори върху капака ... Доста издръжлив модел като цяло върпеки че е нисък ценови клас. Предишният ми лаптоп бе Dell Inspiron 1501, който едва изкара 1 година ползване: раздрънкано хдд и хлопащи панти." - Dimitar Rekinov


  Image:Поощрителните награди в онлайн играта на Lenovo Exclusive Store отиват при..

  Втората награда - Стилна термочаша, ThinkPad тетрадка с уникален дизайн и химикалка, е за Teodora Georgieva
  . Случката със залятия с живак лаптоп наистина е много необичайна и стряскаща, поздравления за авторката, че се е справила със ситуацията и машинката работи :)

  Ето какво ни сподели Teodora Georgieva: "Имам Lenovo IdeaPad U350 и най-ужасното изпитание на моят лаптоп беше когато счупих живачен термометър върху клавиатурата и всичките сиви топченца от него се наместиха под бутоните. Ужасът не свърши до тук. Реших да го изчистя с прахосмукачката и два от бутоните на клавиатурата бяха засмукани най брутално :), след което стоя цели два дни на терасата на минусови температури, понеже ми казаха, че трябва да се проветри хубаво. За моя радост лаптопа ми работи безпроблемно след тази случка :)))"

  Преглеждайки историите, се натъкнахме на още една много страховита история с лаптоп, попаднал под гумите на кола, но за късмет случката не се е оказала фатална. Решихме да дадем допълнителна поощрителна награда за второ място на авторката й - Снежана Янкова.

  Ето каква случка разказа Снежана Янкова: "Здравейте! Аз ще разкажа вълнуващата история за един Packard Bell...
  Той е на сина ми и го носеше с него почти навсякъде. Веднъж се прибираха с баща си колата и синът ми излезе от колата точно преди баща му да я прибере в гаража. Незнайно как лаптопа се оказва под гумите на над 1-тонното чудовище... Мина само под една гума, но това бе достатъчно... С притеснение отворихме чантата и учудващо външно му нямаше нищо, мисля благодарение, че имаше купища с документи, листи и други работи в чантата. В крайна сметка след включване се оказа, че матрицата е спукана и трябва да се смени... И се размина само с това :) (не че е малко :D)"


  Image:Поощрителните награди в онлайн играта на Lenovo Exclusive Store отиват при..

  На трето място наградите също решихме да бъдат две, защото и двете истории по-долу ни впечатлиха много.

  Наградата от трето място - ThinkPad тетрадка с уникален дизайн и химикалка, получава авторът с псевдоним Кумчо Вълчо
  , който споделя множество перипетии с неговия любим лаптоп, който за негова радост, се оказва много здрав.

  Ето историята му: "Преди години още, първата ми машина беше IBM T21, почти никакви смислени параметри но за момента ми вършеше чудесна работа, за интернет, за диагностика на колата и тн. След това взех Т22 малко повечко мощност, с цели 300Mhz по-бърз, по-голям диск... а бе чудна машина.
  И отново се правеше диагностика на колата и се четеше документацията за интервенциите които правя, такъв тип неща, докато просто един прекрасен ден, капака който не е никак лек, не реши да се затвори върху компютъра. Първата реакция естествено беше - ужас, сега трябва да си търся нов... Докато не отворих за да видя че лаптопа беше.... просто затворен... въпреки трясъка, мислите силата на удара и всичко.

  Най-странното беше че уникалната гумировка на капака, дори не пострада. Не знам от какво е изработена, но определено печели моите адмирации, а и целия лаптоп като цяло.

  Сега имам Т60, но Т22 все още работи и се използва за същите цели като едно време.

  Същия този лаптоп е летял, срещайки металния крак на едно бюро, но изключен, и вода е виждал, и дъжд го е валял, като цяло си е много бойна машина, която ме прави адски щастлив след всичките тези години на подобен род приключения с него.

  Пускам ви и една снимка на машината, която не умира след толкова много години работа.

  http://img16.imageshack.us/img16/5272/dsc00604my.jpg" - Кумчо Вълчо


  Не подминахме и куриозната история с оставена по погрешка ютия върху клавиатурата на лаптоп, който, макар и с някои проблеми, успява да преживее нелепата случка. Авторът Ivo Iliev получава допълнителна трета награда - ThinkPad тетрадка с уникален дизайн и химикалка.

  Ето какво ни разказа накратко Ivo Iliev: "Бях го сложил на масата и гладех с ютия, звъннаха ми по телефона и по инерция съм оставил ютията върху лаптопа :D Оцеля, но мониторът му показваше ... странни неща :D"

  Честито на наградените! Как да получите наградите си ще Ви дадем информация като се свържете с  отдел Маркетинг в Ай Би Ес България на тел. (02) 961 54 55 или на имейл marketing@ibs.bg - необходимо е да посочите Вашия псевдоним във Фейсбук, име, фамилия и адрес.

  Играта на Lenovo Exclusive Store продължава до 14 октомври 2011.
  Желаем късмет на всички участници в томболата за голямата награда - компактен и стилен лаптоп ThinkPad Edge E120, която ще бъде изтеглена на 18 октомври 2011.
  Comments

  1peterpen  05/04/2019 10:52:59 AM  how do i change my font size in windows 10

  Here you find the how do i change my font size in windows 10 setting https://fontsizewindows10.com/ follow the some tips and easily and change font size in desktop.

  2Liz  05/14/2024 3:20:54 PM  Поощрителните награди в онлайн играта на Lenovo Exclusive Store отиват при..

  Billie Eilish - the youngest person and second person ever to win the four main Grammy categories, was born in December 18, 2001, find out more about her net worth on { Link }

  • Код за сигурност:

  Първия Български Бутон за споделяне

  Archives