Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

  Станимир Фъртунов  December 12 2017 02:17:38 PM
  Какво ще кажете за 62-годишна жена с псевдоним "Teen Slayer". Тя се казва Моника Иденфорс и не се интересува от обичайните за нейната възраст неща, а по-скоро от това да трупа убийства в популярната игра Counter-Strike.

  Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

  Запознайте се с BirDie, Berra-Bang и Teen Slayer, това не са рапъри от 1989 г., а псевдонимите на някои от играчите на Silver Snipers - отбор по Counter-Strike. Интересното при тях, е че средната възраст на човек от отбора е над 71 години!

  Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

  Отборът е спонсориран от Lenovo Legion и се състезава в DreamHack Winter 2017 - мащабно eSports събитие в Jönköping, Швеция. За подготовка на елитния отряд се грижи геймърът Tommy "Potti" Ingemarsson, който през 2000 г. бе в основата на създаването на изключително успешния шведски отбор – Ninjas In Pyjamas(NiP). Важно е да отбележим, че Potti е десеткратен световен шампион по CS.

  Ето какво споделя той:

  "Бях изненадан от отдадеността и мотивацията, която групата показа на тази възраст, за да научи повече и да се подобри", казва Ingemarsson. Той се замисля за начините, по които игрите могат да окажат влияние на хората в напреднала възраст.

  Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!
   

  Жените в отбора - Monica и Wanja Godänge - получават допълнително удовлетворение от успеха в младежката и мъжки-доминиращата игралната общност. "Когато тренираме", споделя Wanja, "Моника и аз винаги играем в един отбор срещу мъжете. И ние винаги печелим. "

  Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

  Малко повече за петте души, които се състоят от Сребърните снайперисти.

  Abbe "BirDie" Drakborg е на 75 г., току-що започнал да учи дъщеря си на любимата си игра Counter-Strike, за да могат да тренират заедно. Аби е художник.

  Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

  Wanja "Knighting Knight" Godänge е на 63 г., градско момиче, което обича да изкарва целия си гняв в Counter-Strike – споделя, че играта и действа като терапия. Тя играе денем и нощем, за да може да се подготви за DreamHack. "Това е първият път ни eSports турнир", казва тя.

  Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

  Oivind "Windy" Toverud, на 75 години и е лидерът на отбора. Цivind обича да се разхожда с другите с останалите членове на отбора и се смята за най-добрия отбор.

  Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

  Monica "Teen Slayer" Idenfors е на 62 г. и е много добра приятелка с Wanja. Двете играят постоянно заедно и обичат да убиват своите (предимно мъжки) конкуренти. "Нашите семейства смятат, че сме луди да се състезаваме в DreamHack“, казва тя, „но искаме да покажем на всички, че можем! "

  Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

  Bertil "Berra-Bang" Englund е на 81 години и е най-старият и най-мъдрият в групата. Той се присъединява към екипа с идеята, че колкото повече знае за игрите, толкова по-близко ще бъде до внуците си. Той обича да бъде в светлината на прожекторите и два пъти се е състезавал в шведската версия на известния конкурс Евровизия.

  Image:Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

  Ще следим развитието на Silver Snipers, а вие може да разгледате пълното геймърско портфолио на Lenovo Legion тук!

  Comments

  1Двете  07/10/2018 11:39:12 AM  Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

  Двете играят постоянно заедно и обичат да убиват своите (предимно мъжки) конкуренти. "Нашите семейства смятат, че сме луди да се състезаваме в DreamHack“.

  https://fireboyand-watergirl.com/bloons-tower-defense-5

  2Clazwork  03/30/2020 12:31:13 PM  Елитният отбор по Counter-Strike на Lenovo!

  Nice post. I learn a little new and challenging on websites I trip up upon every day. Awesome issues here. I am very glad to look closely your article. It will for all time be useful to read content from other authors and carry out amazing from their websites.

  • Код за сигурност:

  Първия Български Бутон за споделяне