Запознайте се с Виктор Руменов (10г.) – най-младият ИТ специалист, когото познаваме

    Руслана Ангелова  September 14 2016 10:21:13 PM
    Днес ще ви разкажа за Виктор  – най-младият ни колега, така да се каже. Той навърши 10 години преди броени дни, но вече може да сервизира компютри, да инсталира операционна система и да ви разкаже компетентно и аргументирано защо ThinkPad-ите са най-добрите машини за работа. Вики откровено ни срази с познания на тема PC архитектура. Освен в технологичен аспект, той прекрасно познава и брандовете (особено Lenovo) – всички серии, спецификите и приложението им. Въпреки че е едва в четвърти клас, Вики може абсолютно компетентно да ви консултира, когато е необходимо да си изберете техника или трябва да направите някакви подобрения по нея.  

    Image:Запознайте се с Виктор Руменов  (10г.)  – най-младият ИТ специалист, когото познаваме
    Историята не свършва до тук – любознателният младеж ползва html, CSS, Java Script, а в момента учи Java. Занимава се с ИТ от две години. Всичко досега е научил съвсем сам (в семейството му няма ИТ специалисти) – чете в мрежата.

    Вики попадна в нашия офис през лятната ваканция, не търсейки  покемони  (както повечето си връстници), а с невероятно желание и стремеж да се докосне до технологиите в действие и да обмени опит със специалисти в областта.  

    Виктор е необикновено дете – знае толкова много неща, че вероятно би могъл да започне веднага работа в ИТ сферата, ако възрастта му позволяваше. Мъничкият специалист толкова ни очарова, че се изкушихме да ви запознаем с него, не случайно точно днес – на старта на новата учебна година.  

    Когато попитах Вики как е научил всичко това, той ми отговори: „ Не е трудно – когато искаш всичко можеш да научиш“.

    Поздравяваме всички малки и големи учещи хора и ви представяме тази история, за да припомним, че любопитството и жаждата за знание не познава възрастови ограничения. Без значение дали си на 7 или 70 – всеки ден можеш да откриваш нещо ново, да учиш и да се развиваш. И това движи света напред и подобрява живота – твоя и на останалите.  

    Желаем успешна учебна година на всички ученици и най-вече на търпеливите им родители. Бъдете здрави, весели и вечно любопитни! На добър час!

    Вижте видео историите на Вики - следват в нашата фейсбук страница.

    Comments
    No Comments Found
    • Код за сигурност:

    Първия Български Бутон за споделяне





    Archives