Новите таблети Lenovo Tab A-серия ще ви очароват

Nevena Chervenakova  May 16 2014 11:10:16 AM
Новите Android таблети Lenovo Tab A серия  (7’’, 8” и 10,1”) вече са в Lenovo Exclusive Store. Впечатляват с  мощност, характеристики и достъпна цена.  С тях забавленията  - игри, четене, гледане на видео, слушане на музика или разговори с приятели, са още по-приятни.  Имат HD мултитъч дисплей с IPS технология за кристални изображения с широк зрителен ъгъл. Справя се отлично с много задачи едновременно, благодарение на 4-ядрената мощ на процесора, която осигурява  по-добра работа с Android  и елиминира  прекъсванията, когато играете игри или гледате HD видео. Някои от моделите са с предни Dolby стерео говорители, за да се се насладите на чист и ясен звук. Оборудвани са с необходимите възможности за комуникация - WiFi, Bluetooth и 3G, за да останете свързани навсякъде.

Lenovo TAB A7-50 е най-компактният представител на новата серия. Tой е супер мобилен, достъпен и особено подходящ за четене. 7-инчовият широкоъгълен HD екран показва текстове и уеб страници с по-добър контраст. Снабден с четириядрен процесор, 2-MP предна камера, както и 5MP задна камера, той е перфектното устройство за четене, сърфиране и общуване с приятели, благодарение на опцията за 3G.



Lenovo TAB A8-50 предлага качествени мултимедийни забавления в движение. Яркият 8-инчов HD екран, допълнен от аудио на Dolby® и бърз четириядрен процесор, го превръщат в перфектния избор за гейминг, гледане на филми, слушане на музика и общуване с приятели.

Image:Новите Lenovo Tab A-серия ще ви очароват

Lenovo TAB A10-70 е малка преносима система за домашно кино със страхотно качество на изображението. Можете да гледате пълнометражни висококачествени филми, дори когато сте на път, благодарение на 10.1-инчовия HD екран и двойни предни високоговорители Dolby®. Бързият четириядрен процесор гарантира гладко възпроизвеждане на видео съдържание.



Всички модели имат предварително инсталиранo приложението SHAREit - новсофтуер от Lenovo за споделяне между устройствата на снимки, видео, музикални файлове, документи, контакти, приложения, без нужда от свързване  към мобилна мрежа и Wi- Fi. Чрез приложението SHAREit прехвърлянето на огромни видео файлове става за секунди и е до 60 пъти по-бързо от Bluetooth. Поддържа групово споделяне до 5 устройства едновременно. Програмата открива автоматично всички устройства с инсталиран SHAREit, които са в обсега й на действие.

Image:Новите Lenovo Tab A-серия ще ви очароват

Таблетите от А серия на Lenovo са чудесно бюджетно решение, което предлага всичко, което ви е нужно, за да се забавлявате и да сте свързани навсякъде.

Цените на таблетите започват от 199 лв. и са налични в Lenovo Exclusive Store.

Comments

1먹튀검증사이트  11/03/2023 10:26:48 AM  Новите таблети Lenovo Tab A-серия ще ви очароват

I love reading articles about totosite . Read this article for stylish, useful and innovative ideas that will make your life easier. Thanks for writing such a great article. ({ Link })

  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives