Нови модели ThinkPad Edge и мобилен монитор от Lenovo

Таня Колева  August 16 2011 12:07:54 PM
Lenovo анонсира нови модели от серията ThinkPad Edge преносими компютри - 14-инчовият E425 и 15.6-инчовият E525, ориентирани към малкия и среден бизнес, както и ThinkVision LT1421 Wide, първият мобилен монитор, който ще предостави на мобилните потребители възможността да използват втори дисплей в движение. Преносимите компютри ThinkPad Edge улесняват работата със своя олекотен дизайн, съчетан с мощни и надеждни технологии, възможност за избор между най-новите AMD процесори и характеристики за провеждане на видео конференции.

Do More: Повече стил
Image:Нови модели ThinkPad Edge и мобилен монитор от Lenovo
Новите ThinkPad Edge се отличават със стилен дизайн и нови покрития, като се предлагат в два цвята: червен (heatwave red) или черен (midnight black), с матов или кристален дисплей. Почти 13% по-тънки от предходните модели, лаптопите лесно се побират в чанта заедно с монитор ТhinkVision LT1421 Wide. Клавиатурата със защита при разливане на течности предоставя не само часове удобно писане, а и допринася за изчистения и модернистичен дизайн на преносимите компютри.


Do More: По-висока производителност
Новите лаптопи са асемблирани с набор технологии за по-висока производителност, които включват:
  • Процесори AMD A-Series Accelerated Processing Units (APUs) с VISION Pro Technology за ефективно справяне с множество задачи едновременно и ускоряване на приложенията, зашеметяваща визуална производителност за съвременните интернет-фокусирани и графично-интензивни бизнес приложения, удължен живот на батерията и ниски температури на работа
  • Интегрирана графична карта AMD Radeon с характеристики, близки до решенията с отделна памет, за изключително високо качество на изображението и по-бърза работа
  • Твърди дискове с капацитет до 750 GB и до 8 GB оперативна памет
  • Мултимедийни възможности с DVD записващо устройство, захранващ USB порт, 4-1 четец за карти и HDMI изход
  • Опционален четец за пръстови отпечатъци за максимална сигурност на данните и защита от неоторизиран достъп
Преносимите компютри ThinkPad Edge стартират с 20% по-бързо, благодарение на Lenovo Enhanced Experience 2.0 оптимизацията за Windows 7 в сравнение с неоптимизираните системи.

Do More: Гласова и видео комуникация

Гласовите и видео разговори са нормална част от съвременния бизнес. Преносимите компютри ThinkPad Edge са с вградена камера с чувствителност при ниска осветеност, клавиатура с подтискане на шума при писане, бутон за заглушаване на микрофона и ThinkVantage Communications Utility 2.0. С този набор инструменти потребителите могат да провеждат видео конференции при слаба светлина, без шума от клавиатурата да пречи на обажданията и да регулират настройките на камерата. За лесното управление на безжичните връзки при пътуване, дори и след затваряне на капака на компютъра, връзката остава активна още няколко минути. Потребителите могат и да заключат своя преносим компютър с помощта на функцията Lenovo AutoLock, която използва камерата за автоматично разпознаване кога има човек пред лаптопа.

Do More: Презентации в движение с мобилен монитор
Image:Нови модели ThinkPad Edge и мобилен монитор от Lenovo С тегло под 1кг и само 1см дебелина, 14-инчовият ThinkVision LT1421 Wide мобилен монитор е перфектната компания на пътуващите професионалисти, като одитори и консултанти. Мобилният монитор работи перфектно на места като заведения, фоайета и др., като елиминира нуждата от проектор и дава допълнително работно пространство на дисплея при работа в движение.


За да се използва е достатъчно само да се свърже с преносимия компютър чрез USB порт. Стойката може да се настройва според желания ъгъл и има възможност за избор на 16 нива на яркост, за да се постигне перфектно изображение. Проектиран да допълни ThinkPad линията преносими компютри, мобилният монитор предлага изчистен дизайн и елегантност, комбинирани с надеждността на ThinkPad и устойчиво покритие на екрана.

Do More: Поддръжка и гаранция

Заетите потребители от малкия и среден бизнес нямат време за спиране на работата. Затова Lenovo включва  Rescue and Recovery в преносимите компютри, за да помогне при възстановяване на системата или данните. Когато потребителите се нуждаят от поддръжка извън включените инструменти, те могат да се обърнат към оторизиран сервиз на Lenovo и програмите за поддръжка, които включват Priority Support за техническа помощ, Onsite Warranty за ремонт на място, удължаване на гаранцията, ThinkPad Protection за защита при инцидентно изтърване или заливане с течности и Hard Drive Retention за защита на данните на диска.
Comments

1Julie  01/19/2021 11:48:41 AM  Нови модели ThinkPad Edge и мобилен монитор от Lenovo

Who is your favorite singer/actress/famous star? Their net worth can be found easily at { Link }

  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives