Loading… Windows 7

Гануша Добрева  October 22 2009 08:43:23 AM

Днес, 22-ри октомври 2009 г., е официалния дебют на пазара на Windows 7. След разочароващия старт  и интеграция на Vista, с интерес и малко резерви очаквам новата версия. От Microsoft са заложили на няколко основни подобрения, за които вече е писано и ще се пише доста. Това, което очаквам, аз като потребител е да стартира и работи бързо, леко и безпроблемно, подобрена защита, свързаност и продуктивност, мултимедия, избор на приложения от други производители и персонализация в пълния смисъл на думата.


Image:Loading… Windows 7


Windows 7, за разлика от Vista и другите предходни операционни системи, не е създадена в затворена среда, а в сътрудничество с други партньори. Така оптимизацията към не-Мicrosoft-ски софтуер и хардуер е много по-добра. Единствената компания с хардуерна оптимизация на новите си системи е Lenovo. В двете си основни продуктови линии при преносимите и настолните компютри, подобренията са съобразени с изискванията на потребителите. Idea продуктите с Windows 7, предназначени за домашните потребители, имат три основни предимства: бързо стартиране и изключване на системата, богати мултимедийни възможности и лесна системна поддръжка. Тhink-брандираните решения на Lenovo, предназначени за бизнес потребителите, са с висока производителност, бизнес-оптимизирани характеристики и защита на данни.

Първите Lenovo продукти, официално заредени с Windows 7, се очакват в България до един месец, като те ще носят и отличителен знак за Windows 7 Lenovo Enhanced Experience.


Comments

1bogomil  03/01/2012 11:17:18 PM  Loading… Windows 7

good

  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне

Archives