ТЕХНОЛОГИЧНИ FASHION ИГРАЧКИ

Руслана Ангелова  November 25 2009 11:42:10 AM
PURPLE - FASHION NETBOOK - за естествени, не-много естествени блондинки и блондинки под прикритие.
Image:ТЕХНОЛОГИЧНИ FASHION ИГРАЧКИ



Боже, вчера го видях и пипнах за пръв път и не можах да повярвам как ме обсеби. Получих раздвоение на личността.  Аз, почитателката на ултра технологичния, черен, скъп, бизнес ноутбук – ThinkPad,  бях направо сразена от тази блондинска играчица, която се продава за малко над 400$.  

Играчката е нетбук Lenovo IdeaPad s10-2  - Purple, вече е наличен в магазина ни – и вие може да го пипнете :).

Провокирана от задрямалата в мен блондинка започнах да си мисля за придобиване на едно такова прекрасно нещо, но все още удържам положението, а и поръчките са много, трябва да има за клиентите, все пак.

Никога не съм харесвала тия шарени фръцленски играчки, много несериозни ми се виждат. Но да ви кажа честно този нетбук ми хареса ужасно много. Материалът му е уникален - покритието лъскаво, а на клавиатурата има розови цветенца :).... Толкова е момичешки и същевременно няма и намек за нещо розово, досадно и лигаво. Много е фешън и адски стилен.

И ако преди месец се присмях на леко кичозния (според мен) HP Mini с дизайн на  Vivienne Tam, то сега не повярвах на очите си. Не повярвах, че Lenovo IdeaPad s10-2  ми хареса толкова много, въпреки че не обичам подчертано женски технологични вещи.

Нетбука е страхотен, няма да коментирам технологичните му характеристики, но при този зашеметяващ външен вид, кой ли се интересува от такива подробности :))).  Само ще кажа, че освен красива, PURPLE e и умна. Има инсталиран Lenovo VeriFace – софтуер, който разпознава чертите на лицето и така идентифицира прекрасната си собственичка.

В заключение: Тази играчка не замества работния ви компютър. Освен в случаите, когато такъв не ви е необходим, защото задълженията ви се свеждат до браузване в нета, мотаене по фешън заведения с Wi-Fi, демонстриране на дълбокомислен процес, решавайки куизове във Фейсбук, например, докато си чакате реда във фризьорския салон :))) и т.н. Но както се казва – всеки със задълженията и кармата си!

Активните, работещи хора обикновено си взимат нетбук, като втори компютър, който ползват при пътуване, защото е изключително мобилен - малък, лек, удобен, евтин. А този, освен това е и МНОГО КРАСИВ.

…. Забравих да спомена, че има и розово калъфче :)
Image:ТЕХНОЛОГИЧНИ FASHION ИГРАЧКИ

Comments

1Ния  11/25/2009 1:00:13 PM  ТЕХНОЛОГИЧНИ FASHION ИГРАЧКИ

и аз съм във фен клуба :))))) има наистина уникални характеристики като за такова малко бижу!

и розовото калъфче е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!

2Елена  11/25/2009 1:46:45 PM  ТЕХНОЛОГИЧНИ FASHION ИГРАЧКИ

Наистина прекрасна машинка. Аз бях проучила нещата по-отдавна и само чаках моделът да се внесе в България, в момента, в който нетбука се появи в магазина си купих. Първите ми впечатления на живо надминаха очакванията, които имах на база изгледаните в youtube ревюта на модела и изчетените в нета класации. Истината е че този модел се нарежда в 10-те най-добри предложения и обикновено е около 4 до 7-мо място в различните класации, като представяне, но това което е почти непостижимо за другите е съотношението цена / качество, което IdeaPad S10-2 предлага. Обаче едно е да гледаш филми и да четеш рецензии и друго да го държиш в ръцете си сам да се увериш, че се стартира бързо, че екранът му е достатъчно голям и образът е кристално ясен, че всичко се отваря много бързо, че клавиатурата си е почти като на лаптопа ти и макар да е малко по-малка за пръстите ти няма значение. Когато го вдигнах за първи път ми направи впечатление колко е лек, макар да беше с батерията, която уж е голяма за да издържа над 5 часа. Другото което веднага ме грабна беше луксозния му вид, нещо което не може да се усети от картинката, клавиатурата и вътрешната рамка са като прелени с малки розови детайли, много женствено и ненатрапчиво. Като цяло според мен дизайнът му превъзхожда предлаганите до момента модели на пазара. Не на последно място е и изработката, всички сглобки, всички елементи са мънички и много изпипани. Всичко това допринася за желанието ви да го носите в ръка насред центъра на града и всички да го виждат, макар че розовото му калъфче го побира идеално и е много в тон. Аз лично мисля weekend-а да изпия чаша хубаво кафе в центъра в компанията на новият си IdeaPad S10-2,ако ме видите съм сигурна че тайничко ще ми завидите.

3Tanya  11/26/2009 10:55:54 AM  ТЕХНОЛОГИЧНИ FASHION ИГРАЧКИ

Малкото бижу IdeaPad S10-2 успя да ме впечатли с дизайна си, въпреки, че като практичен човек и ThinkPad фен никога не избирам и не оценявам компютърната техника по външния вид, още по-малко по цвета и изобщо не си падам по разни блондински играчки. За мен е по-важно какво има вътре в кутията, как работи и колко е надежден хардуера. Lenovo остават верни на своите традиции да наблягат на здравата изработка и перфектната сглобка на детайлите.

И така – да погледнем какво има в кутията. Малкият красавец е по-лек и по-тънък от предшественика си IdeaPad S10 и без проблем би могъл да се побере в средно голяма дамска чанта. Процесорът Intel ATOM N280 1.66GHz е съвсем малко по-бърз от този на предходния модел, което едва ли би оказало съществено значение, ако се ползва само за чат, браузване и гледане на снимки. Оперативната памет е 1024MB, но има един свободен слот и възможност за добавяне на още. Твърдият диск е 160GB, напълно достатъчен като капацитет според мен за съхранение на снимки, някое друго клипче, малко музика и евентуално документи. Графичната карта е Intel GMA 950 с възможност за споделяне до 224 MB от оперативната памет, изображението на дисплея е кристално ясно и въпреки лъскавото покритие на екрана почти не се забелязват досадните отражения, които са ме подразнили при други марки. Възможностите за връзка с интернет са повече от достатъчни – 10/100Mbps Ethernet, Wi-Fi 802.11a/b/g, и опция за 3G връзка, което за нетбук си е повече от лукс. Малкото бижу има 2 USB 2.0 порта, изход за стандартен монитор, изход за слушалки и вход за микрофон. Не са забравени четец за карти и Bluetooth, за да се улесни прехвърлянето на снимки от телефон или фотоапарат. Lenovo прави поддръжката на машинката като детска игра със софтуера, който се предлага с нея. Значително е улеснено архивирането и възстановяването на операционната система, благодарение на OneKey Recovery, с много интуитивен и приятен интерфейс, което би спестило значителни разходи за преинсталиране в сервиз.

Вместо заключение: Lenovo IdeaPad S10-2 освен впечатляващия си дизайн е достатъчно производителен и надежден нетбук, с изключително атрактивна цена за тези характеристики. Наближава Коледа, време е вече господата да се замислят дали това не е перфектният подарък за тяхната любима половинка :)

4  03/10/2010 4:41:58 PM  ТЕХНОЛОГИЧНИ FASHION ИГРАЧКИ

зле... зле добре, че е в гаранция иначе... ужас

5asianfanfics  11/06/2018 5:21:32 AM  ТЕХНОЛОГИЧНИ FASHION ИГРАЧКИ

The computer is very beautiful, I really like this computer, with a very prominent pattern.

<a href="{ Link } io</a>

  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives