Новите Moto Z² Force Edition и 360 Camera Moto Mod

  Nevena Chervenakova  July 26 2017 04:17:08 PM
  Представяме Ви най-новия Moto Z² Force Edition – топ модел на Motorola с нечуплив дисплей и нов Moto Mod за 360 градусови снимки и видео.

  Image:Новите Moto Z² Force Edition и 360 Camera Moto Mod

  Moto Z² Force Edition: защитен, елегантен и мощен

  Новият Moto Z² Force Edition е с нечуплив екран, елегантен метален дизайн, двойни 12MP камери и най-бързият възможен обмен на данни.
  Мнозина са изпитали неудобството да си счупиш екрана на смартфона. С технологията Moto ShatterShield ™ не е нужно да се притеснявате повече за това. Motorola гарантира, че 5.5-инчовият Quad HD AMOLED дисплей няма да се счупи до 4 години. Новият тънък, полиран дизайн на Moto Z е подсилен със здравината на алуминий серия 7000. Това е комбинация, която няма да срещнете в друг модел.
  Image:Новите Moto Z² Force Edition и 360 Camera Moto Mod
  Двете 12MP камери – цветна и монохромна, работят заедно или отделно, за да правите предпочитаните от вас кадри с най-високо качество. Благодарение на фокусирането от двете камери можете да добавите и ефект на размазване на фона или на предния план на снимките. Предната камера е 5 МР и има вградена светкавица.
  Image:Новите Moto Z² Force Edition и 360 Camera Moto Mod

  Новата батерия на Moto Z  издържа цял ден. С TurboPower технологията можете да заредите за 8 часа работа само за няколко минути. С мощната мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 835 телефонът разполага с ненадмината производителност, бърза реакция и възможно най-бързата скорост на данни с Gigabit LTE. Ще можете да изтегляте големи файлове и приложения за нула време. Както и видеоклипове - дори и в Ultra HD. Това означава, че вече няма да чакате зареждането на страници, за да можете лесно да сърфирате в мрежата.
  Подобно на Moto Z2 Play, Moto Z2 Force Edition разполага с най-новите Moto функционалности като нощен дисплей, който автоматично задава по-топли тонове на екрана през нощта. С приложението Moto Voice  приема запитвания за полезна информация като прогноза за времето или актуализации в календара. Четецът за пръстови отпечатъци с един бутон Ви позволява бързо да навигирате в телефона си.

  Всички приставки Moto Mods за допълнителни функционалности са съвместими с Moto Z² Force Edition.  Moto 360 Camera: заснемате всичко наоколо

  С приставката Moto 360 Camera превъръщате Вашия Moto Z в 360-градусова широкоъгълна камера. С натискане на един бутон можете да записвате интерактивно 360-градусово 4К видео с впечатляващо 3D аудио.

  Image:Новите Moto Z² Force Edition и 360 Camera Moto Mod

  Лесно редактирайте 360-градусовите си снимки и видеоклипове от Вашия Moto Z с усъвършенстван софтуер за редактиране. Щом са готови за гледане, просто споделяйте снимките и видеоклиповете си с приятели и социални медии директно от приложението Google Photos. Можете да споделяте преживяванията си с life streaming в социалните канали, навсякъде и по всяко време.

  Moto 360 Camera се очаква да бъде достъпен на световния пазар на цена от 299.99 USD в началото на август.
  Comments

  1Blood  07/10/2018 11:42:44 AM  Новите Moto Z² Force Edition и 360 Camera Moto Mod

  С натискане на един бутон можете да записвате интерактивно 360-градусово 4К видео с впечатляващо 3D аудио.

  { Link }

  • Код за сигурност:

  Първия Български Бутон за споделяне