Lenovo на IFA 2014

Nevena Chervenakova  September 8 2014 11:50:20 AM
Lenovo анонсира предстоящите си продуктови предложения на световното изложение за потребителска електроника и иновации - IFA 2014 в Берлин. Ето накратко информация за тях.

Телефони


Image:Lenovo на IFA 2014

Lenovo Vibe X2

Тънкият и стилен Lenovo Vibe X2 е с невиждан досега трипластов цветен дизайн, което го прави уникален. Смартфонът е с широк 5-инчов Full HD IPS дисплей и е първият досега модел с мощен 8-ядрен процесор MediaTek MT6595 с 4G LTE модул. Интересна добавка са VIBE Xtension аксесоарите, които се прикрепят за корпуса – батерия с до 75% допълнителн заряд и високоговорител. Vibe X2 е оборудван с 13МP основна камера със сензор за задно осветяване (BSI) и LED светкавица, а предната камера е 5MP. Оперативната памет е 2GB и има 32GB място за съхранениe. Oперационната система е Android 4.4 KitKat.



Lenovo VIBE Z2

Vibe Z2 е с тънък едва 7.8 мм монолитен полиран метален корпус. Има 5.5-инчов HD (1280x720) IPS дисплей с изключителна яркост до 600 нита, което го прави един от най-ярките екрани на пазара към момента. Операционната система е Android 4.4 KitKat, модифицирана с VIBE, а вътрешната памет е 32 GB. Основната камера е с 13MP  с оптична стабилизация на изображението и Sony Exmor BSI сензор за нощни снимки. Предната камера е 8MP, което прави Vibe Z2 перфектния телефон за селфита.
Това е и първият 64-битов смартфон Lenovo с възможност да се възползва от бъдещите версии на Google за Android, които поддържат високата производителност на 64-битовите устройства. Vibe Z2 работи с Qualcomm® Snapdragon ™ 64-битов Quad Core 1.2GHz процесор и има 3000mAh батерия, достатъчно за цял ден активност. Мястото за съхранение на данни е 32 GB, а благодарение на скоростта на 4G LTE пренос на данни предлага бърз даунлоуд и стрийминг, докато сте в движение. VIBE Z2 също така поддържа две SIM карти.

Очакваме с нетърпение новите смартфони преди Коледа.
Image:Lenovo на IFA 2014
Таблети и геймърски компютри

Lenovo анонсира и новите модели таблети и геймърски компютри.

TAB S8
TAB S8 е първият модел Android таблет на Lenovo с 8-инчов кристален Full HD екран и бърз 4-ядрен Intel® Atom™-процесор за мощна продуктивност в невероятно тънък и лек формат. В допълнение TAB S8 има  Dolby®-подобрените стерео предни говорители и опционалната LTE свързаност.

Lenovo Y70 Touch

Първият 17-инчов тъч лаптоп на Lenovo предлага на геймърите изключителна производителност с 4-то поколение Intel® Core™ процесор и NVIDIA GTX графика за несравнима мултимедия. Y70 Touch е с Full HD дисплей с резолюция 1920x1080 за интерактивно преживяване и първокласен звук, благодарение на JBL стерео говорителите.  

Lenovo Y70 вече е наличен в Lenovo Exclusive Store.

ERAZER X315

Този модел разширява линията на Lenovo от мощни десктоп компютри за геймъри с несравнимо бърза видео карта, високоскоростен диск, забележителен звук и футуристичен дизайн, наподобяващ броня на рицар от бъдещето. Всичко това, плюс настройващото се LED осветление отпред, съдейства за несравнимо геймърско преживяване.

Повече подробности за предстоящите предложения от Lenovo.





Archives