Lenovo DО Tour идва в София на 26 септември

Nevena Chervenakova  September 2 2011 10:19:40 AM
Lenovo DO tour ще бъде в София на 26 септември и ще даде възможност на всеки да се запознае с най-новите продукти и технологии на компанията. Това е една от деветте спирки на турнето, което преминава в няколко държави в Източна Европа - Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Сърбия, Румъния, България, Гърция и Турция.

Image:Lenovo DО Tour идва в София на 26 септември


По време на турнето Lenovo ще представи последните продукти и технологии на компанията, ще се срещне отблизо с потребителите и ще влезе в пряк контакт с тях. Специално за посетителите ще бъдат подготвени много изненади - музиканти, изпълнители, интересни игри, свързани с портфолиото на Lenovo, както и подаръци.

Емес Биро, маркетинг мениджър на Lenovo за Източна Европа, коментира целта на турнето: “Турнето DO Tour е част от стратегията на Lenovo да се фокусира върху онези хора, които ние наричаме „DОers”. Ние не просто произвеждаме настолни и преносими компютри, а искаме да помогнем на нашите клиенти – без значение дали те са млади предприемачи, хора на изкуството, бизнесмени или студенти – да бъдат по-добри в ежедневната си работа и да сбъдват мечтите си, като използват изключителните инструменти, които Lenovo предлага. Искаме да дадем възможност на нашите потребители да докоснат и да почувстват най-новите ни продукти и технологии - лаптопи, компютърни конфигурации, а също и нашите нови таблети, които в момента пускаме на европейския пазар.”

Можете да следите новините около пътуването на шоуто на сайта www.lenovodotour.com. Там можете да се включите и в онлайн конкурса за потребители, които отговарят на профила „DОer”. Участниците в състезанието могат да се присъединят към деветте предизвикателства по теми като „Околна среда”, „Достъп до технологии”, „Забавление”, „Изкуство и дизайн”, „Представяне и бързина”, „Реклама” и други. По един лаптоп Lenovo за всяко едно от 9-те предизвикателства и едноседмично пътуване до Пекин, Китай са наградите, които очакват победителите в конкурса.






Archives