Преминете към хибридно устройство!

    Станимир Фъртунов  February 26 2016 02:53:21 PM
    Лаптопът отдавна е неразделна част от работата и свободното ни време. С непрекъснатото си развитие технологиите ни предлагат все повече възможности, така че да работим по-ефективно и да се забавляваме максимално, докато ги използваме. Паралелно с това, постоянно нарастват и изискванията на потребителите към устройствата, които ползват ежедневно и навсякъде. Все по-леки, все по-тънки, още по-производителни, лаптоп и таблет в едно, но не само...
    Достатъчно! Време e да преминете към 2-в-1 устройство, което ви осигурява мобилността и удобствата на таблет и производителността на лаптоп!

    Такива устройства са лаптопите от серия  Yoga. Хибридните модели от Lenovo и Think линията са сред най-предпочитаните от клиентите на Lenovo Еxlusive Store. Yoga са стилни, красиви, модерни, тънки, леки и производителни. Предлагат се в различни конфигурации и модели - както за потребители с ограничен бюджет (на цени от 719 лв за Yoga 300), така и за най-претенциозните клиенти, които не биха направили компромис, нито с дизайна, нито с възможностите на лаптопа -  Lenovo Yoga 900, Yoga 3 Pro


    Ние в Lenovo Exclusive Storе също използваме Lenovo Yogа в нашата ежедневна работа. Причините да изберем хибридните устройства са: дизайна им и възможностите, които дават четирите режима на работа.

    Image:Преминете към хибридно устройство!

    Lenovo Yoga ни осигурява повече мобилност от стандартен лаптоп. Обслужвайки клиентите си, имаме достъп до необходимите офис системи и каталози без да е необходимо да сме на касата.  

    Image:Преминете към хибридно устройство!

    Хибридните устройства служат отлично във всяка една ситуация, благодарение на 4-те си режима на работа: laptop, stand, tent и tablet.

    Image:Преминете към хибридно устройство!

    По време на среща - извън офиса или магазина, Lenovo Yoga отново е с нас - без да тежи, без да изисква много място - винаги стилна и представителна и изключително удобна за работа.

    Image:Преминете към хибридно устройство!

    Image:Преминете към хибридно устройство!

    Image:Преминете към хибридно устройство!
    Снимките са направени при нашите приятели от Starbucks coffee в Paradise Center.

    И на финал, нека обобщим предимствата на хибридните устройства:
    • тънки, леки и стилни;
    • висока производителност;
    • дълъг живот на батерията;
    • разполагат с 4 удобни режима на работа - laptop, stand, tablet и tent;
    • спестяват работно пространство;
    • иновативни технологии - панта с дизайн като часовникова верижка и др.
    Впечатляващите представители на Lenovo Yoga серията може да разгледате тук или да тествате на живо - в Lenovo Еxclusive Store. Заповядайте да видите само при нас този уикенд (27-28.02.206) демо версия на очаквания нов модел от серията YOGA 900s.

    В едно проучване, проведено в пет страни през 2015 г., анализаторската компания Gartner констатира, че 11% от потребителите на таблети , 10% от потребителите на настолни компютри и 8% потребителите на преносими компютри, обмислят да заменят сегашното си устройство с хибридно през следващите две години. От компанията твърдят, че конвертируемите устройства са от най-бързо разрастващия сегмент на мобилния пазар.

    Разберете какво ги прави специални







    Archives