Lenovo обявява Северноамериканското партньорство с „Team SoloMid“

    Иван Хаджиев  May 15 2019 11:32:45 AM
    Lenovo Северна Америка обяви партньорство с Team SoloMid (TSM), дигитална платформа, която включва сайтове за стратегически игри, „инфлуенсъри“ от световна класа, както и шампионски отбори от всички електронни спортове . Партньорството е първото официално спонсорство на Lenovo, в сферата на електронните спортове, в Северна Америка, а инвестицията ще засили фокуса на компанията върху игралната индустрия.

    Image:Lenovo обявява Северноамериканското партньорство с „Team SoloMid“



    Като ексклузивен  партньор на екипа и организацията на TSM, Lenovo ще оборудва революционна, модерна зала за играчите в новото съоръжение за обучение на TSM, което е в процес на изграждане, то ще бъде с 2322 кв.м. площ и се намира в Лос Анджелис. С подкрепата на Lenovo, играчите на TSM не само ще могат да се обучават и да работят за конкуриране на възможно най-високо ниво, но екипът на организацията ще има достъп до технологични инструменти, необходими за производството на електронни развлекателни платформи със съдържание от световно ниво. В салона на Lenovo Legion™ ще се появят лъскави, високопроизводителни компютри, пълни с потапящи визуализации и аудио. Компанията ще бъде домакин и на изключителни TSM събития, включващи награди и подаръци през цялата година.

    Image:Lenovo обявява Северноамериканското партньорство с „Team SoloMid“

    В продължение на повече от десетилетие TSM създава някои от най-талантливите и успешни професионални екипи в Северна Америка, като се състезава в множество титли като League of Legends ™, Fortnite ™, Smash Brothers ™ и Rocket League®. В допълнение към своите елитни играчи, TSM има една от най-големите и най-ангажирани фен бази в e-sports обществата, с близо 80 милиона последователи в множество платформи, както и мрежа от сайтове за игри, които се гордеят с над 180 милиона гледания на месец.




    Archives