Новото поколение на ThinkStation P920 и P720 подобрени отвън и отвътре.

    Йордан Михнев  May 8 2019 11:45:39 AM
    За да си припомним целта на работните станции трябва да споменем няколко основни критерии, по които те се създават. Това са конфигурации, които са заредени с едни от най-мощните и добри хардуерни компоненти на пазара. Друг критерии е времето за работа - често това е непрекъснато, всеки ден и през цялата година. Дизайна на конфигурацията също влияе на производителността, охлаждането  и представянето на подобни машини.

    Image:Новото поколение на ThinkStation P920 и P720 подобрени отвън и отвътре.

    Тук Lenovo се намесва като показва постоянно развитие на дизайна и хардуерният подбор на устройствата . Подобрения в охлаждането, достъпност до компонентите и специален дизайн на кутиите. Така конструирани, че ъпгрейдът д асе извършва без нуждата от инструменти.
    С такива подобрения идва и новата генерация на ThinkStation P920 и P720. Тласкани от бързо развиващия се пазар, Lenovo ни представя машини с актуален хардуер. При новите конфигурации, клиентът има възможност да избере Intel® Xeon® Scalable процесор от втора генерация с до 28 ядра и повишена работна честота до 4.4 GHz , както и монтирането на до два NVIDIA® Quadro RTX™ 8000 графични процесора посредством системата NVLink с общ  обем до 96 GB видео памет. С тези си параметри машината е способна да се справи с изключително тежки задачи.
    В новото поколение на серията е обърнато и специално внимание на охлаждането и по-специално на разположението на компонентите, като инженерите на Lenovo са се постарали да обърнат внимание на оптималната производителност без хардуера да достига високи температури. В обобщение на всичко и след изброяването на всички тези главозамайващи параметри, това са машини покриващи нуждите на най-взискателните клиенти и с нетърпение очакваме да видим и тестваме машините.




    Archives