Нов професионален монитор от Lenovo отключва пълния потенциал на дизайнерите

    Nevena Chervenakova  May 21 2013 11:54:48 AM
    30-инчовият ThinkVision LT3053p е с внушителна дълбочина на цветовете от 1,07 млд. и забележително 99% покритие на Adobe RGB цветова гама

    Новият 30-инчов монитор от Lenovo - ThinkVision LT3053p е създаден за професионални дизайнери и фотографи и работещите с видео съдържание, за които прецизността и съвместимостта на екрана е от решаващо значение. Каквото се създава на екрана не може да се отклонява от това, което се представя като крайна визия, и ThinkVision LT3053p е безкомпромисен в това отношение.

    Image:Нов професионален монитор от Lenovo отключва пълния потенциал на дизайнерите


    Идеално допълнение към работните станции ThinkStation на Lenovo, мониторът ThinkVision LT3053p осигурява ясна и прецизна точност на цветовете и производителност с ултрависока резолюция WQXGA 2560x1600 и кристално чист AH-IPS*, 14bit дисплей, създаден специално за сложни и взискателни CAD програми и дизайни.

    Внушителната дълбочина на цветовете от 1,07 млд. и забележителното 99% покритие на Adobe RGB цветова гама
    съдейства за богати и по-цветни изображения, идеални за мултимедиен интерфейс, анимация, уеб дизайн, бази данни, програмен код и големи електронни таблици. Моделът LT3053p включва професионален сенник, който намалява околната светлина за по-точно възпроизвеждане на цветовете, така че това, което се създава на екрана, да не се отклонява от това, което в крайна сметка се предлага като краен продукт – задължителен фактор за професионалните дизайнери.

    Image:Нов професионален монитор от Lenovo отключва пълния потенциал на дизайнерите

    Със своята уникална функция Picture-In-Picture (PiP) Anywhere, ThinkVision LT3053p показва съдържанието от два компютъра на един монитор за по-висока производителност, което позволява на потребителите да рендерират медия и да работят едновременно по дизайни. Потребителите могат също да разширят своя работен плот с до два LT3053p монитора чрез DisplayPort Daisy Chain. В монитора има вградено решение за свързване на мишка и клавиатура, което позволява по-бързо и лесно превключване от един компютър на друг, за разлика от традиционните KVM решения.

    Вижте подробности за ThinkVision LT3053p в lenovoonline.bg.


    *Advanced High Performance IPS (AH-IPS) е технология за по-добра прецизност на цветовото предаване, по-висока резолюция (от 1,5 до 2 пъти по-добра от резолюцията на LCD панел) и по-голям брой точки на инч.  В допълнение, осигурява по-добро светопредаване за по-нисък енергиен разход.





    Archives