Lenovo ThinkPhone от Motorola

  Михаила Михова  June 22 2023 05:58:43 PM
  ThinkPhone от Motorola - най-добрият спътник на ThinkPad.

  ThinkPhone от Motorola е проектиран да предостави на бизнеса смартфон изживяване със същото  качество и надеждност, характерни за всяко едно устройство на бранда Lenovo Think. От години ThinkPad се занимават с разрешаване проблемите на клиентите чрез иновативна технология, надеждно качество и стилен  дизайн.


  Image:Lenovo ThinkPhone от Motorola
  ThinkPhone
  е уникална комбинация от водещите мобилни иновации на Motorola и дългогодишното призвание на Lenovo  да предоставя на клиентите решения за сигурност. Той е с елегантен дизайн, впечатляващ набор от функции и първокласна сигурност, за да гарантира, че личните данни  са винаги защитени. Освен всичко изброено,  безпроблемно  се интегрира с ThinkPad. ThinkShield е превъзходна платформа за сигурност, която има основни политики за сигурност, функции, специализиран хардуер и софтуер.ThinkPhone  идва и с Moto Secure приложение, което служи като център за
  елементи, свързани със сигурността и поверителността на потребителя. В комбинация с Moto OEMConfig или Moto Device Manager, IТ администраторите могат дистанционно да конфигурират функциите на Moto Secure. Освен това ThinkPhone пристига с Moto KeySafe, отделен процесор, работещ с Android, който добавя допълнителен слой сигурност за по-добра защита на най-чувствителните данни в смартфона. Той изолира PIN кодове, пароли и криптографски ключове, като ги съхранява в среда, устойчива на подправяне, защитавайки данните отвътре навън.

  Image:Lenovo ThinkPhone от Motorola

  Освен тези функции за сигурност, ThinkPhone е сертифициран по MIL-STD-810H.  Проектиран с леко арамидно влакно, което е по-здраво от стомана, алуминиева рамка от авиационен клас и Gorilla® Glass Victus™, така че да издържа на удари и изпускания от до 1,25 метра. , и със сертификат IP68. ThinkPhone е проектиран да издържа на потапяне в прах и вода на дълбочина до 1,5 метра за до 30 минути – така че да не се изгуби време или бизнес възможности поради прекъсване на системата. Всичко това в първокласен, устойчив  дизайн. ThinkPhone разполага също и с емблематичния  Red Key, красиво изработен отстрани, осигуряващ незабавен достъп.


  Lenovo ThinkPhone от Motorola представя Think 2 Think свързаност, захранвана от Ready For набор от продуктивни изживявания, които позволяват на крайните бизнес потребители да се насладят на безпроблемна интеграция на устройства между ThinkPhone и ThinkPad. Think 2 Think функциите включват:


  Незабавно Свързване: Телефон и компютър безпроблемно откриват кога са наблизо и се свързват през WiFi.


  Унифициран Clipboard: Прехвърлят се безпроблемно копиран текст или снимки, сканирани документи и видеоклипове между устройствата.


  Унифицирани Известия: Известията по телефона се появяват незабавно в центъра за действие на Windows. Щракването върху известие автоматично стартира съответното телефонно приложение на екрана на компютъра.


  File Drop: Лесно пренасяне на файлове между ThinkPhone и компютър.


  Streaming на приложения: Отвяря се всяко приложение за Android директно на компютър.


  Усъвършенствана Web Камера: Мощните камери на ThinkPhone, безпроблемно се  прилагат като web камера за всички видео разговори.


  Instant Hotspot: Връзка с интернет с едно кликване, директно от компютъра, за да се възползвате от 5G свързаността на ThinkPhone.


  Всичко в ThinkPhone е проектирано с мисъл за улесняване на потребителя, Motorola
  работи с партньори, като Microsoft, за да предостави най-добрите изживявания на клиентите на Motorola и да помогне на потребителите на ThinkPhone да вършат нещата с лекота. При стартирането ThinkPhone  се предлага с предварително инсталирани мобилни приложения Microsoft 365, Outlook и Teams.
  Image:Lenovo ThinkPhone от Motorola


  Иновативният  смартфон се захранва от процесора Snapdragon® 8+ Gen 1. С него
  всичко се отваря незабавно и дори най-тежките работни процеси протичат гладко.
  Оборудван с 5G технология и Wi-Fi 6E,
  който осигурява най-бързите интернет скорости, налични днес. ThinkPhone разплага с голям 6,6” FHD+ дисплей, който подобрява изгледа на цялото съдържание, от сложни табла за управление до безкрайни имейл текстове. А голямата
  батерия с живот до 36 часа ви гарантира свързаност независимо колко далеч пътувате.
  Универсалното 68W TurboPower  зарядно устройство е толкова мощно, че може да захранва и лаптопа ви или всяко USB-C устройство.
  50MP Ultra Pixel
  камера,  осигурява
  първокласно качество на изображението при всяко видеообаждане, независимо от условията на осветление. Тази водеща камера Ultra Pixel е идеална за вдъхване на
  живот дори на най-малките детайли чрез заснемане на снимки с 32 пъти по-добре
  фокусирани пиксели, по-точни изображения на проекти, бележки и скици – всичко това с невероятна яснота и детайлност.
  Archives