Lenovo представи три нови таблета

Goran Angelov  July 23 2011 10:41:23 PM
Lenovo анонсира своята първа линия таблети - IdeaPad Tablet K1 за крайни клиенти, ThinkPad Tablet за своите бизнес потребители и IdeaPad Tablet P1 за домашни и офис нужди. Новите Lenovo IdeaPad Tablet K1 и ThinkPad Tablet са първите мобилни интернет устройства на компанията с Android 3.1 платформа, а IdeaPad Tablet K1 е първият Android таблет, сертифициран за предоставяне на Netflix видео стрийминг. Android-базираните таблети на Lenovo предоставят достъп и до над 250 000 приложения в Android Market, както и приложения, тествани за Lenovo устройства в Lenovo App Shop.

Следвайки  традициите на Lenovo в иновациите, качеството и надеждността на продуктите, новите таблети предоставят нови мобилни възможности. IdeaPad и ThinkPad таблетите включват NVIDIA Tegra 2 двуядрен мобилен процесор, който предлага бързодействие при изпълнение на множество задачи едновременно, бързо сърфиране в интернет с вградения Adobe Flash Player, качествени забавления с игри и ниска консумация на енергия за по-дълъг живот на батерията.

Image:Lenovo представи три нови таблета
IdeaPad Tablet K1: Отвори кутията и се забавлявай

С тегло само около 750 грама, мобилният IdeaPad Tablet K1 интегрира Bluetooth и 802.11 Wi-Fi свързаност. IdeaPad Tablet K1 предлага няколко ключови характеристики и инструменти като стандарт, за да постигне по-голяма гъвкавост, производителност и сигурност, за да се осигури на потребителите достъп до дигитално съдържание навсякъде.

ThinkPad Tablet доближава Android до бизнеса

ThinkPad Tablet комбинира изключителните мултимедийни характеристики на IdeaPad Tablet K1 със защитата, надеждността и управляемостта на ThinkPad, за да създаде първия таблет от бизнес клас. Проектиран като допълнение към компютъра на мобилните бизнес потребители, ThinkPad Tablet включва опционална писалка, USB порт, SD card слот и mini-HDMI за свързване с външни устройства като проектори и дисплеи, както и опционален ThinkPad Keyboard Folio Case с оптичен TrackPoint.

Image:Lenovo представи три нови таблета
Данните са защитени в ThinkPad Tablet и устройствата са лесни за поддръжка от ИТ мениджърите, благодарение на набор от решения, които включват софтуер против кражба и възможността за деактивиране на таблета с Computrace  ако е изгубен или откраднат . Допълнителните защитни характеристики включват поддръжка на виртуален десктоп с Citrix Receiver, както и приложения на LanDesk и Good Technology.

С дисплей  IPS 10.1” WXGA (1280x800) и тегло около 750 грама, ThinkPad Tablet предлага ъгъл на видимост от 178 градуса и устойчиво на надраскване покритие Corning Gorilla Glass. Това устройство от бизнес клас помага на потребителите да бъдат продуктивни и да се забавляват когато са извън офиса или дома си.

IdeaPad Tablet P1 с Windows 7 в офиса и в дома

Lenovo 10.1” IdeaPad Tablet P1 с Microsoft Windows 7 е с 1.5GHz Intel процесор, за да могат потребителите да бъдат по-продуктивни в работата с офис документи или по-креативни при работата с изображения в движение.
IdeaPad Tablet P1 разполага с мултитъч дисплей и опционална писалка за допълнителна гъвкавост, лесен достъп до уеб съдържание, благодарение на Adobe Flash Player и HD поддръжка и Microsoft Security Essentials за допълнителна защита. С дебелина само 14.5мм и тегло 900 грама, IdeaPad Tablet P1 с Windows 7 предлага мобилност, мощност и гъвкавост в офиса, у дома или на път.

Повече информация за анонса можете да прочетете тук. Ако искате да разгледате новите таблети посетете - lenovo.com/tablets





Archives