IdeaPad V570 – идеалният баланс между работа и забавление

Таня Колева  September 30 2011 09:52:19 AM
Много често, избирайки преносим компютър, потребителят търси универсалното решение – продукт, който да служи едновременно и за работа, и за забавление. Не е лесно да се създаде лаптоп, който да отговаря на всички изисквания, но все пак Lenovo успява да ги обедини в един модел  - IdeaPad V570, който съчетава атрактивен и изискан дизайн с надеждност и производителност. Алуминиевото покритие на корпуса и капака и изчистените линии допринасят за стилната визия на този лаптоп, доближавайки го до по-високия бизнес клас. Клавиатурата е удобна, клавишите са отдалечени един от друг, като това спомага за по-коректно набиране на текст и елиминира досадното закачане на съседните при по-бързо писане. В дясната част е разположен цифров блок, който осигурява допълнителен комфорт за тези, които са свикнали да го ползват. Тъчпадът е голям и с леко грапаво покритие, под него са разположени и двата бутона. Дисплеят е широкоекранен, с размер 15.6 инча, VibrantView гланцово покритие и LED подсветка. Разделителната способност HD 1366х768 е достатъчно висока, за да гледате любимите си филми, а качеството на изображението е на нужното ниво за професионално представяне на Вашите презентации.



Image:IdeaPad V570 – идеалният баланс между работа и забавление



Няколко думи и за производителността на конкретния модел: процесор Intel Core i3 -2310M и 4GB RAM с поддръжка до 8GB, са достатъчни, за да покрият изискванията на повечето офис приложения, а за тези, които ще използват компютъра освен за работа и за забавление, Lenovo  добавя и дискретна графична карта NVIDIA GeForce GT 525M 1GB DDR3. Твърдият диск е с капацитет 640GB, на който можете да съхранявате нужните документи, любима музика и филми. За да бъде един компютър подходящ за бизнеса, той трябва да бъде надежден и да притежава и съответните характеристики за сигурност на данните.  Вградената Active Protection System предпазва твърдия диск при резки сътресения, а вграденият четец за пръстови отпечатъци защитава данните от неоторизиран достъп. Добавена е възможност за заключване на USB портовете и OneKey Rescue system за лесно архивиране и възстановяване на системата след срив. За бързото стартиране и изключване се грижи Lenovo Enhanced Experience, за да не губите ценно време.
С HDMI и VGA портовете можете да свържете Вашия IdeaPad V570 с външен монитор или телевизор, за да направите въздействаща презентация или да гледате любимия си филм на по-голям екран, а вграденият 4 в 1 четец за карти улеснява прехвърлянето на снимки и файлове.
Lenovo е компания, която създава своите продукти с грижа за околната среда. Energy Management дава възможност за избор на няколко енергийни профила за регулиране на консумацията и удължаване на живота на батерията, а за намаляването на шума спомага оптимизацията на оборотите на вентилатора.

След всички изброени предимства на IdeaPad V570 не бива да се пропуска и едно от най-важните  – цената. Сега с ексклузивното предложение от IBS Bulgaria можете да го закупите само за 999.00 лв с подарък безжична мишка и застраховка при кражба и случайни инциденти (само при закупуване на място от Lenovo Exclusive Store), за да се чувствате спокойни когато работите или се забавлявате с V570.





Archives